Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Diamant

   Neptun, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL:Vila Diamant se inchiriaza exclusiv la cheie. Vila Diamant poate fi inchiriata pe tot parcursul anului, oaspetii noastri beneficiind si de serviciile unei menajere.

Vila dispune de o terasa mare din care se poate admira gradina in care se afla piscina, un foisor cu doua mese a cate 4 locuri, un gratar, sezlonguri, zona de joaca pentru copii si balansoare. Curtea are 800mp si este gazonata.

Pentru incalzire si apa calda tot timpul anului, vila are centrala termica proprie pe gaz. Vila ofera toate conditiile pentru relaxare si distractie departe de agitatia plajei, turistii putand juca sah, remi sau ping-pong sau lucra la sacul de box.

Vila Diamant se inchiriaza exclusiv la cheie. Vila Diamant poate fi inchiriata pe tot parcursul anului, oaspetii noastri beneficiind si de serviciile unei menajere.

CAMERE:Vila Diamant este impartita pe 3 etaje: parter, etajul 1 si etajul2. Pe parterse regasesc o sufragerie spatioasa cu zona de living si o zona de luat masa, o bucatarie mare complet echipata, doua camere duble si doua bai. Pe etajul 1 se regasesc 4 camere duble cu tesare mari, din care 3 camere cu baie in camera si o camera cu baia pe culoar. La etajul 2 se afla doua camere duble, cu o singura baie pe culoar, recomandate familiilor. De asemenea, la etajul 2 este o terasa mare de unde se vede frumos zona verde a vilelor de protocol. Aceasta terasa este zona preferata a oaspetilor nostri pentru a bea cafeaua de dimineata. Vila poate primi maxim 16 oaspeti.

Facilitati

Adecvat pentru copii
Parcare
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.