Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Tomis

   Neptun, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotelul Tomis clasificat la 3 stele (conform autorizatiei ANT nr 28531/22.11.2016), face parte din grupul hotelier Samaa Hotels, a fost renovat complet in anul 2014, este amplasat într-o oază de verdeaţă şi se află la 500 m de plajele cu nisip fin ale Statiunii Neptun.

Cadrul natural de care se bucura statiunea Neptun: Marea Neagra, avand o plajă lată cu nisip fin, pădurea Comorova cu vegetație abundentă, Lacul Neptun, parcul de distracții Paradis Land, spațiile verzi generoase din jurul hotelurilor recomandă această stațiune pentru cei ce vor să se bucure de natură și liniște.

Hotelul este format din 98 de camere duble si 3 apartamente.

Linistea oferita de spatiul verde din jurul hotelului invinge agitatia din centrul statiunii. Avantajul hotelului este pozitionarea centrala la cateva minute de terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement.

Toate camerele au TV cu canale prin satelit, minibar si baie privat cu un dus, usctor de pr si articole de toalet gratuite. Camerele de la etaj au balcon.

Hotelul Tomis Neptun serveste zilnic micul dejun. Cel mai apropiat restaurant este situat la 50 de metri
de hotel.

Facilitati

Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.