Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CALLATIS

   Neptun


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:Hotel Callatis situat in centrul statiunii Neptun din Judetul Constanta, la o distanta de 150 m fata de mare, pe aleea dintre cele 2 lacuri. Hotelul este localizat vis-a-vis de restaurantul Spring - Time de pe strada principala din Neptun, langa hotel Istria.


Dotari si facilitati:
Hotelul are 4 nivele (P+3) cu cate 24 camere duble (DBL**) pe fiecare nivel. Camerele sunt modernizate si dispun de baie proprie cu cabina de dus moderna, usi noi, tamplarie termopan, aparate de aer conditionat, racitoare si televizoare. Cu exceptia camerelor de la parter, toate camerele dispun de balcoane.


Receptia hotelului este organizata intr-un spatiu generos si atragator in care turistii sunt intimpinati de un personal competent si amabil. Parcarea existenta este gratuita pentru oaspetii hotelului in limita locurilor disponibile, iar in apropiere exista o parcare pazita, contracost.

La solicitarea dumneavoastra mesele de pranz si cina pot fi asigurate in sistem a la carte la restaurantul partener localizat in apropiere.



Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.