Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Foresta

   Golden Sands, 9007 Varna, Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Grifid Foresta se afla intr-o zona linistita din Nisipurile de Aur, Bulgaria, fiind amplasat la aproximativ 700 m de plaja, chiar langa parcul acvatic al statiunii.

Facilitati hotel:
Restaurant, lobby bar, bar la plaja, piscina exterioara (100 mp), internet wireless, parcare, lift, animale de companie nu sunt acceptate.

Descriere camere:
Camerele hotelului au un decor modern si sunt echipate cu TV prin satelit, aer conditionat, baie cu dus, seif (contra cost), minibar si balcon.

Note:
- check-in incepand cu ora 14:00 (se intra la cazare cu cina)
- check-out cel tarziu la ora 12:00 (se iese din cazare cu mic dejun)
- shuttle bus gratuit spre plaja de 2 ori pe zi
- 1 cina gratuita la restaurantul a-la-carte din Hotelul Grifid Arabella (valabil pentru sejururi de minim 7 nopti, cu rezervare prealabila)

Hotelul Grifid Foresta se afla intr-o zona linistita din Nisipurile de Aur, Bulgaria, fiind amplasat la aproximativ 700 m de plaja, chiar langa parcul acvatic al statiunii.

Descriere camere:
Camerele hotelului au un decor modern si sunt echipate cu TV prin satelit, aer conditionat, baie cu dus, seif, minibar si balcon

Descriere facilitati:
Restaurant, lobby bar, bar la plaja, piscina exterioara (100 mp), internet wireless, parcare, lift, animale de companie nu sunt acceptate

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Laundry
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Elevator
Paid parking
Paid wireless internet

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.