Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkistis Beach Hotel - Adults Only

   Agios Stefanos, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Alkistis este un hotel de 3 stele din Aghios Stefanos si se afla la 100 m distanta de plaja, la 2.5 km de Chora si la 5 km distanta de aeroportul Mykonos Island National Airport.

Alikistis este amplasat pe coasta vestica a insulei grecesti Mykonos, pe plaja Tourlos, in statiunea Agios Stefanos. Situat pe malul marii, cu vedere la golful pitoresc din Agios Stefanos si portul din Mykonos, Alkistis ofera unitati de cazare în stil traditional, cu parcare privata gratuita şi mic dejun tip bufet. Distanta fata de Portul Vechi este de 2.5km, fata de Portul Nou din Tourlos 500m si 5km fata de aeroportul din Mykonos. In sezonul 2018 acest hotel accepta la cazare doar adulti si tineri peste 15 ani. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food:
Hotelul dispune de un restaurant a la carte cu specific italienesc, si un bar unde turistii pot savura o gama variata de bauturi si cocktailuri.

Sport si Divertisment:
In apropierea hotelului turistii pot desfasura diverse activitati sportive precum: snorkeling, scuba diving, water skiing.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.