Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENINSULA RESORT

   Murighiol, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Localizare:


Peninsula Resort se gaseste in loc. Murighiol ( Tulcea), str. Baltii, nr. 13.


Dotari si facilitati:


Resortul dispune de 19 camere dintre care :


- 4 camere tip family ( 30 m2, prosoape, aer condiÅ£ionat, plasă de Å£ânÅ£ari, izolare fonică, piscină privată, lenjerie de pat, pardoseală de lemn/parchet, articole de toaletă gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderobă/dulap, încălzire, uscător de păr, baie cu duş, vedere la lac, intrare privată )


- 4 camere cu pat matrimonial ( 24 m2,prosoape, aer condiÅ£ionat, plasă de Å£ânÅ£ari, izolare fonică, piscină privată, lenjerie de pat, articole de toaletă gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderobă/dulap, încălzire, uscător de păr, baie, duş, vedere la lac,)


- 1 apartament (62mp, format din 2 camere despartite prin usa fiecare cu un pat matrimonial,prosoape, aer condiÅ£ionat, plasă de Å£ânÅ£ari, zonă de relaxare, balcon, izolare fonică, piscină privată, lenjerie de pat, articole de toaletă gratuite, terasă, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderobă/dulap, încălzire, uscător de păr, cadă cu hidromasaj, baie cu cadă, vedere la lac, TV )


- 10 camere twin-duble (24 m2, prosoape, aer condiÅ£ionat, plasă de Å£ânÅ£ari, izolare fonică, piscină privată, lenjerie de pat, articole de toaletă gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderobă/dulap, încălzire, uscător de păr, baie, cadă sau duş, vedere , TV, vedere la lac,


Altele facilitati( unele conta cost)


- facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,


- Servicii de curățenie


- serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi


- Zone comune


- grădină, terasă


- Piscină și wellness


- piscină în aer liber (deschisă în sezon)


- Facilități business


- săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator


- Mâncăruri și băuturi


- restaurant (à la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), bar


- Activităţi


- aqua park, pescuit


- Internet


- WiFi gratuit în întreaga clădire


- Parcare


- Parcare privată gratuită (pe terenul propriu in limitata locurilor disponibile)

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.