Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Paradis ( Murighiol)

   Murighiol


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:

Pensiunea Delta Paradis este situata pe Canalul Dunavat, la o distanta de aproximativ 10 minute pana in gura Lacului Razim. Pensiunea poate fi accesata numai pe apa, prin urmare va veti afla pe o insula inconjurata de ape: de minunata Delta Dunarii. Transferul cu barca de la parcare la Pensiune poate reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le veti avea din Delta Dunarii.

Dotari si Facilitati:
Pensiunea Delta Paradis este compusa din 2 unitati de cazare:
- Delta Paradis 1 - cladire cu 2 etaje: la etajul I funciioneaza 9 camere triple si la etajul al II-lea 5 camere triple si un apartament.
Toate camerele au balcon fie cu vedere la Canalul Dunavat, fie spre Incinta Dunavat 1. La parterul cladirii, functioneaza o sala cu rol de restaurant (in timpul iernii) sau bufet-bar, iar, in timpul verii, aceasta poate fi utilizata ca sala pentru conferinte sau recreere, fiind dotata cu jocuri si activitati pentru copii si adulti.


- Delta Paradis 2 - cladire in care functioneaza12 camere duble si 1 apartament, precum si receptia Pensiunii. Capacitatea totala a unitatilor de cazare este de 28 camere, respectiv 70 de persoane. Cladirile Pensiunii Delta Paradis sunt acoperite cu stuf. Pensiunea dispune, de asemenea, de:
terasa exterioara cu o capacitate de 40 de persoane;
gradini;
gradina de legume;
foisoare si alte locuri de relaxare;
pontoane si diguri unde se poate pescui;
locuri pentru gratar;

Dotari camere:

Camerele triple sunt dotate cu un pat dublu si unul single, camerele duble cu pat matrimonial, iar apartamentul cuprinde o camera cu un pat dublu si un living cu 2 paturi single.
Toate camerele dispun de:
grup sanitar propriu cu apa calda curenta si prosoape (baile sunt dotate cu dus sau cada, moderne, cu gresie, faianta, produse cosmetice de igiena personala);
aer conditionat;
plase contra tantarilor;
mini-frigider;
televizor;
internet wireless;
parchet si gresie ;

Tarifele includ, printre altele, urmatoarele facilitati:

acces la internet wireless;
piscina exterioara;
sezlong-uri si prosoape la piscina (in limita locurilor disponibile);
parcare in limita disponibilitatilor;
acostarea ambarcatiunilor proprii la pontonul debarcader;
loc de joaca pentru copii, inclusiv tenis de masa, mini-golf, darts, mini-basketball
pescuit la stationar pe malurile, pontoanele si digurile Canalului Dunavat din jurul Pensiunii;
biblioteca;
jocuri diverse (table, rummy, carti de joc, badminton etc.) ;
undite pentru pescuit;

SERVICII (contra cost);
transport cu barca (transfer) dus-intors de la debarcader/parcare la Pensiune;
pescuit sportiv in Incinta Dunavat 1 cu barca si barcagiu;
inchiriat barci pentru pescuit sportiv;
plimbari si excursii in Delta Dunarii pentru obiective turistice precum: Sulina, Sf. Gheorghe, Padurea Caraorman, Padurea Letea, Gura Portitei, Plaja Perisoru .

Pachet Paste / 1 Mai / Rusalii
Servicii Incluse:
cazare 3 nopti - 4 zile
pensiune completa: 3 mese pe zi (intrare cu cina in prima zi si iesire cu mic dejun in ultima zi)
transport cu barca (transfer) de la debarcader/parcare la pensiune - dus-intors
transport cu barca (transfer) Pensiune - Loc. Plopu/Murighiol - Biserica pentru a participa la Slujba de Inviere
preparate traditionale din peste la pranz si cina
pranz festiv in ziua de Paste cu preparate traditionale / pranz festiv in Duminica de Rusalii
pachet de bauturi la fiecare masa din Duminica Pastelui /pachet de bauturi la fiecare masa din Duminica de Rusalii
2 excursii/plimbari cu barca

RESTAURANT:

In cadrul restaurantului Pensiunii, turistii pot servi preparate din peste si alte mancaruri traditionale. Recomandam, in primul rand, ciorba de peste, dar si alte specialitati ale bucatariei romanesti si internationale. Restaurantul Pensiunii are o capacitate de 60 de persoane, iar, majoritatea meniurilor sunt fixe.

MAGAZIN:

Magazinul Pensiunii va ofera o gama variata de produse pe care le puteti achizitiona: suveniruri, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, cafea, inghetata, jucarii, produse de plaja sau anti-tantari, produse de ingrijire personala etc.

Pensiunea nu elibereaza permise de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (tarif de intrare in scop turistic), permise de acces cu ambarcatiuni sau permise de pescuit recreativ/sportiv.

Permisele pot fi achizitionate:
de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Centrele de Informare ARBDD sau automatele de eliberare permise aflate in Tulcea/in localitatile din RBDD sau limitrof;
on-line http://arbdd.abt.ro/home/access;
prin SMS la numarul 7494 cu urmatoarele variante de text: pentru permise acces turist 1 zi - TUR1 urmat de Nume si Prenume (Ex: TUR1POPESCU ION); pentru permise acces turist 7 zile - TUR7 urmat de Nume si Prenume si pentru permise acces turist 1 an - TURAN urmat de Nume si Prenume. DETALII PRIVIND ACCESUL AUTO SI TRANSFERUL CU BARCA:


Debarcaderul si parcarea Pensiunii se afla in localitatea PLOPU, respectiv din strada Fecioarei (sau strada Bisericii conform GPS), pe un drum de pamant de aproximativ 2 km, circulabil in conditii normale fara probleme pentru autoturisme, se ajunge la Cherhana, unde sunt amplasate debarcaderul si parcarea pensiunii.

Daca veniti din Murighiol, Biserica din Plopu este situata pe partea dreapta a carosabilului, iar strada Fecioarei este prima strada la stanga, dupa Biserica. Daca veniti din Sarinasuf, Biserica din Plopu este situata pe partea stanga a carosabilului, iar strada Fecioarei este prima strada la dreapta, inainte de Biserica.

Accesul auto pana in localitatea Plopul se poate face din Tulcea prin DJ222C, localitatile: - Malcoci, Nufaru, Baltenii de Sus, Bestepe, Mahmudia, Murighiol, Plopul; sau - Agighiol, Valea Nucarilor, Iazurile, Colina, Sarinasuf, Plopul. Soseaua pe ambele variante de drum este asfaltata, circulandu-se in conditii foarte bune, durata traseului auto fiind de circa 40 minute.

Durata transferului cu barca de la debarcaderul din loc. Plopul pana la Pensiune este de circa 15-20 minute, in functie de perioada anului si de volumul apelor Deltei.

Debarcaderul din Dunavat poate fi accesat auto din Tulcea prin DJ222C, localitatile: Malcoci, Nufaru, Baltenii de Sus, Bestepe, Mahmudia, Murighiol, Dunavatu de Sus. Durata traseului auto este de circa 50 minute. Durata transferului cu barca de la debarcaderul din Dunavat pana la Pensiune este, de asemenea, de circa 50 minute.
Mai tarziu de ora 21:00 sau pe timpul noptii, NU efectuam transferuri cu barca, deoarece schimbarile de temperatura dintre zi si noapte, fac ca vizibilitatea sa fie redusa sau chiar zero dupa lasarea intunericului din cauza cetii si nu ne asumam realizarea transferului in conditii de siguranta.

Permisul de acces in Rezervatie pentru turisti este de: 5 lei/persoana/zi; 15 lei/persoana/saptamana; 30 lei/persoana/an.
Permisul de acces cu nave si ambarcatiuni in Rezervatie este de: 100 lei/ambarcatiune/an, respectiv 20 lei/ambarcatiune/sejur.
Permisele de pescuit recreativ/sportiv in Rezervatie sunt gratuite.


Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.