Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Victoria

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Despre Hotel Victoria 3*, Mamaia

Hotel Victoria Mamaia 3* este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promenada si 500 de metri de Aqua Magic si Satul de Vacanta. Hotel Victoria Mamaia 3* beneficiaza de 337 de spatii de cazare: 262 de camere duble standard, 65 camere duble superior si 10 apartamente dispuse pe 10 etaje. Datorita faptului ca hotelul este dispus perpendicular pe tarm, toate camerele au vedere laterala catre mare, cu exceptia celor de la etajul 1. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu balcon, mai putin camerele duble family. Hotel Victoria Mamaia pune la dispozitia turistilor doua restaurante, unul cu specific italian, iar altul cu specific romanesc si international. In incinta hotelului este amenajat un bar de zi cu masa de biliard. Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita in limita disponibilitatii. Hotelul a fost supus unui proces de renovare in anul 2019, astfel isi va intampina oaspetii cu receptie, restaurantul si camerele renovate.

Nou!!! Hotelul ofera turistilor care achizitioneaza cazare cu Mic dejun / Demipensiune / All inclusive acces gratuit, cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera pe plaja privata!
Nou!!! Acces la bauturile de la barul de pe plaja, pe tot parcursul zilei.
Nou!!! Gustari pe plaja in intervalele orare 10:30 - 12:00 si 15:00 - 17:00( fructe de sezon si snack-uri).

Hotel Victoria 3* este situat la 50 m de plaja privata.

Dotari generale:
- 327 camere duble si 10 apartamente
- restaurant Victoria (500 locuri)
- restaurant Locanda Azzura (100 locuri)
- terasa (100 locuri)
- bar de zi
- loc de joaca pentru copii(langa terasa si pe plaja)
- plaja privata: Toti turistii vor avea locuri rezervate pe plaja, in functie de numarul camerei. Acestea vor fi repartizate de la receptie. Primele randuri de pe plaja vor fi rezervate pentru camerele superior (etajele 8 si 9).
Plaja privata are o suprafata de 6000 de metri patrati si este dotata cu peste 800 de sezloguri confortabile cu umbrele si masute, cabine de schimb, dusuri.
- terenuri de sport pe plaja
- sala de conferinte
- internet wireless la receptie
- baby cot (gratuit)
- camera pentru bagaje
- parcare gratuita in limita disponibilitatii

Servicii masa:
Restaurant propriu, Victoria.
Mic dejun- bufet suedez 07:30 - 09:30
Pranz- bufet suedez 12:30 - 14:30
Cina- bufet suedez 19:30 - 21:30
Restaurantul are o capacitate de 600 locuri in interior si terasa cu 100 locuri in vecinatatea gradinii de vara. Aici se pot servi doar bauturi sau meniu a la carte.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romaneasca si internationala diversificata, cine tematice. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie asupra sortimentelor de bauturi oferite care vor fi in regim self-service si contin: vin produs autohton alb/rosu - draft; bere - draft; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft; cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
In lunile iulie si august se vor comercializa numai pachete cu ALL INCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune, nefiind acceptate in acest interval!
Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau All inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant, bar, plaja. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita contravaloarea pentru inlocuire. Demipensiunea consta in mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteazain momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila.
PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA RESORTULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.
Locatiile din jurul Resortului Victoria sunt private, iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita sunt independente de administratia hotelului.

Pachetele All Inclusive includ:
- cazare cu masa- in regim bufet (mic dejun, pranz, cina);
- bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft - alb/rosu;
- bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft - gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apade masa carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa(mic dejun 07:30 - 09:30/ dejun 12:30 - 14:30/ cina19:30 - 21:30)si ulterior la barul de pe terasa(intre orele 09:30 - 23:00).
- snack-uri intre orele 17:30 - 18:30 se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat in zona restaurantului sau a terasei.
- acces gratuit la locul de joaca;
- acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
- acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru ficare camera.
- acces gratuit la internet in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia;
- masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata. In lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi ala carte.

Pachetele cu Demipensiune includ:
- cazare cu masain regim bufet (mic dejun si pranz/ cina- se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
- bauturile alcoolice incluse numai in timpul meselor: bere draft, vin draft -alb/rosu;
- bauturi non-alcoolice incluse numai in timpul meselor: sucuri acidulate draft - gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apade masa/carbogazoasa;
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului doar in timpul programului de masa(mic dejun 07:30 - 09:30/ dejun 12:30 - 14:30 sau cina 19:30 - 21:30)si la barul de pe terasain timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21:30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi.
- acces gratuit la locul de joaca;
- acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
- acces gratuit pe plaja complexului
- acces gratuit la internet in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia;
- masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata. In lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi ala carte.

Pachetele cazare cu mic dejun includ:
- cazare cu mic dejun - in regim bufet;
- bauturi non-alcoolice incluse doar in timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa carbogazoasa;
- acces gratuit la locul de joaca;
- acces gratuit la internet in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
- acces gratuit la terenurile de sport: tenis, fotbal, volei;
- acces gratuit pe plaja complexului.
Accesul in restaurant se va face in serii, pentru a evita aglomeratia. Locurile la masa vor fi repartizate in functie de numarul camerei. Pe parcursul intregului sejurturistii vor avea acelasi loc.

Hotelul vine in intampinarea turistilor cu un NOU pachet PREMIUM:
- acces gratuit pe plaja privata cu acordarea a 2 sezlonguri pe camera la achizitionarea pachetelor cu mic dejun si demipensiune;
- acces gratuit la beach bar. Bauturi incluse:cafea, suc-draft natural si carbogazos, bere-draft, apa minerala/ plata-draft, ceai, sangria, limonada.
-Intre mese, respectiv in intervalele orare10:30-12:00si15:00-17:00se vorservi pe plaja fructe de sezon si snack-uri.

Dotari camere:
Toate camerele din cadrul Hotelui Victoria Mamaia sunt renovate in anul 2019 si sunt dotate cu aer conditionat (invertoare), grup sanitar cu dus, TV LCD, mini frigider (racitor) si balcon (exceptie camera dubla family), baby cot (la cerere).
Camerele duble standard sunt pozitionate de la parter pana la etajul 7, au mobilier nou si baile reconditionate, toate camerele standard dispun de balcon.
Camerele duble superior sunt pozitionate la etajele 8 si 9, au mobilier nou si baile renovate integral in stil modern si au balcon.
Camerele duble Economy sunt pozitionate la parter si etajul 1, catre Nord, au baile reconditionate, dispun de balcon si au vederea catre cladirea din vecinatate.
Camerele duble Family sunt situate la parter si la etajul 1, au o canapea extensibila in dotare, sunt fara balcon, cu orientare spre nord si spre sud si au baile reconditionate. Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil 0-9.99 ani.
Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Cele doua camere nu sunt separate prin usa. Apartamentele detin 2 bai. Acestea au fost renovate integral.

Alte specificatii:
Ora check-in: 18:00
Ora check-out: 12:00

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 1 copil0 - 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si facilitati masa, fara pat suplimentar, iar daca solicita pat suplimentar va achita 50% din pachetul achizitionat de adult;
- 1 copil 10 - 15.99 ani va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 copii (unul 0- 9.99 ani, unul 10- 15.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar;
- 2 adulti+ 2 copii (0- 9.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 50% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar;
- 2 adulti+ 2 copii (10- 15.99 ani), primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar.
Persoanele peste 16 ani vor achita valoarea integrala a pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar.

Facilitati

Adecvat pentru copii
All Inclusive
Testat de Zepelin Tour
Pe Plaja
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Parcare privata, gratuita

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.