Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vega

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL VEGA 5* MAMAIA

Hotelul Vega este amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, pe plaja.

Din dorinta de a va surprinde, ca de fiecare data, Hotelul Vega va sta la dispozitie pentru a transforma fiecare zi insorita si fiecare noapte instelata intr-o aventura de neuitat.

Dotari generale:
restaurant Akolade: restaurant cu bucatarie internationala; capacitate de 230 locuri in sala si 140 locuri pe terasa, parcare proprie capacitate 80 locuri, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii cu supraveghetor (kindergarten), gelaterie cu terasa (inghetata, prajituri,patiserie, cafea) capacitate 50 locuri, Vega Fashion Art, magazin de obiecte de arta si suveniruri, Violet Lounge, bar cu terasa amplasat la etajul 8, capacitate de 50 locuri, puteti savura bauturi fine, vinuri vechi, trabucuri, muzica ambientala pian si saxofon, 3 beach-baruri. piscina inaer liber -pentru adulti si pentru copii cu apa incalzita, SPA Tulip Beauty& Spa Rituals: beauty salon, sauna pentru 4 persoane, jacuzzi pentru 4 persoane, salon masaj, sala fitness

Sali de conferinta: 2- sala Vega Conference Hall- 200 locuri dotata cu: instalatie de traducere simultana cu 3 cabine de traducator si o cabina de regizor, instalatie de sonorizare cu microfoane cu si fara fir, ecran proiectie, flipchart, tabla magnetica, videoprojector, 2 LCD, calculator, copiator, - acces internet; sala Lyra Meeting Room dotata cu: flipchart, tabla magnetica, videoproiector, LCD, calculator, copiator, acces internet.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, chicineta - numai in apartamentele senior si junior (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela), balcon - o parte din camere aubalcon, internet, uscator de par.

Numar total camere: 123

Duble: 104 - dintre care 7 camere duble SUPERIOARE (39 mp) si 97 camere duble STANDARD. 53 camere duble STANDARD sunt cu pat matrimonial (26 mp) si 44camere cu doua paturi (30 mp); camerele cu pat matrimonial dispun de balcon (numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si 1 copil pentru care nu sesolicita pat suplimentar); camera cu 2 paturi separate, care la nevoie se potuni, nu are balcon dar are suprafata mai mare (numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si 1 copil; in acest tip de camera pot fi admise paturisuplimentare). Camera dubla SUPERIOARA dispune de un pat matrimonial, o canapeafixa, suprafata mai mare si nu are balcon (numarul maxim de persoane admiseeste de 3 adulti sau 2 adulti si un copil).

Apartamente:13- apartamente SENIOR SUITE (65 mp) compuse din living cucanapea, chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela), un dormitorcu pat matrimonial si are vedere frontala la mare (numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si 1 copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar).
Apartamente junior:6- 57 mp; apartamentul este compus din living cucanapea extensibila, chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela),un dormitor cu pat matrimonial si are vedere laterala la mare (numarul maxim depersoane admise este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii).

Familiale:FAMILY ROOM (54 mp) este compusa din doua camere duble standard (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi separate, cu usa comunicanta dubla intre ele). In acest tip de camera pot fi cazate 4 persoane.

Clientii hotelului vor trebuisa depuna la receptie o garantie pentru extraservicii de 500.00 Lei/ camera/sejur care se va returna la check-out. Acesta garantie se depune in momentulsosirii si poate fi cash (lei, euro, USD) sau credit card (Visa, Mastercard, American Express).

Nu se accepta animale de companie.

Servicii: Incluse in tarif: parcare (in limita locurilor disponibile), kindergarten, accesul si sezlongul lapiscina si la plaja hotelului de la 01.05 - 30.09, internet wireless la parterul hotelului si prin fibra optica in camera, sala fitness.

Servicii masa: se acorda in restaurantul Akolade, categoria 5 stele, micul dejun insistem bufet, pranzul in sistem bufet / a la carte, cina in sistem a-la-carte.
In cazul in care, datorita gradului de ocupare al hotelului, nu se poate organiza dejunul sub forma de bufet (minim 40 persoane) suma va fi considerat acont client si se va putea servi a la carte in restaurantul Akolade.

Facilitati copii (in cameracu 2 adulti):
-copiii cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun/ mic dejun si dejun bufet, in functie de perioada (fara pat suplimentar);
- copiii intre 7-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) dar achita masa conform perioadei respective (mic dejun sau mic dejun si dejun);
- copiii peste 12 ani sunt considerati adulti.
Al treilea adult gratuitate la cazare (fara pat suplimentar), dar achita masa conform perioadei respective (mic dejun sau mic dejun si dejun).
Pat suplimentar contra cost, la solicitare, functie de capacitatea camerei, este 28Euro/zi (fara mese incluse).

Facilitati

Parcare
Aer condiționat
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Piscină
Centru SPA

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.