Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradis Apartments - Sun, Fun & Clubs

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Apartamentele Paradis Apartments - Sun, Fun & Clubs sunt situate in cea mai exclusivista zona din Mamaia Nord, foarte aproape de cluburi, intr-o locatie ideala atat pentru relaxare, cat si pentru distractie.

Dotari si servicii Paradis Apartments - Sun, Fun & Clubs Mamaia
Apartamentele cu 2 camere Paradis Apartments - Sun, Fun and Clubs (dormitor, living + bucatarie) sunt situate in Statiunea Mamaia, Complex Summerland, la cativa pasi de plaja, cluburile Fratelli, Le Gaga, Club Ego, Club Loft. Au o terasa cu vedere laterala la Marea Neagra, in cea mai noua si exclusivista zona, mobilate si utilate de lux. In serile de weekend, va puteti destinde la petrecerile organizate pe plaja sau in cluburile din apropiere.

Pe o raza de 150 m se afla renumitele plaje Blue Beach, H2O, Crazy, Ego (care dispune si de o piscina in aer liber), dotate cu sezlonguri, beach bar, servire pe plaja si centre de inchirieri echipamente de sporturi nautice (surfing, sky nautic, skijet, wakeboarding, jetsurf) sau spa.
Plaja din imediata apropiere a apartamentelor are nisip fin alb si este supravegheata de salvamari. Distanta pana la plaja este de 100 m.

Apa are o adancime mica la mal, astfel copiii dvs vor fi in siguranta si concediul dvs va fi unul reusit.
La 100 m de imobil functioneaza in regim non stop 2 magazine cu profil mixt. Statia de transport public (maxi-taxi, autobuz) se afla la 150 m de imobil. Pentru copii, este amenajat un loc de joaca dotat cu leagane si cu perimetrul ingradit, situat chiar pe plaja, la doar 50 m de imobil.
Check in-ul se face la ora 18.00 iar check out-ul se face la ora 10.00.
Parcare: Gratuit, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa Paradis Apartments - Sun, Fun & Clubs Mamaia
MASA: se poate servi la parterul blocului vecin, intr-un restaurant cu preparate pescaresti, fie langa, intr-o locatie cu specific italienesc sau la oricare dintre restaurantele si pizzeriile de renume din imediata apropiere, accesibile la 2-3 minute de plimbare (Nikos, Amster’s, Ipanera, Biutiful by the sea etc.).

Dotari camere Paradis Apartments - Sun, Fun & Clubs Mamaia
Fiecare apartament are alarma proprie la usa de intrare.
Living- ul este prevazut cu aer conditionat si TV. In living se afla o canapea extensibila. Bucataria este echipata cu plita si cuptor cu microunde, hota, frigider si cafetiera. Dormitorul dispune de pat matrimonial, TV LED. Baia este prevazuta cu cada. Pe terasa spatioasa cu acces direct atat din living, cat si din dormitor, este amenajat un loc de relaxare, cu masuta de cafea din care puteti admira marea, rasaritul si apusul. Blocul este nou si dispune de parcare privata. Blocul este prevazut cu lift modern.

Facilitati Paradis Apartments - Sun, Fun & Clubs Mamaia
Internet Aer Conditionat

Facilitati copii Paradis Apartments - Sun, Fun & Clubs Mamaia
In camera cu 2 adulti:
Pentru copii este amenajat un loc de joaca dotat cu leagane si cu perimetrul ingradit, situat chiar pe plaja, la doar 50 m de imobil.
Capacitate maxima apartament: 2 adulti + doi copii sau 3 adulti + un copil sau 4 adulti.

Facilitati

Aer condiționat
Parcare privata, gratuita

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.