Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Majestic

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Despre Hotel Majestic 3*, Mamaia

Hotel Majestic 3* Mamaia este pozitionat in centrul statiunii, in vecinatatea hotelului Rex, la aproximativ 25 de metri de plaja. Pe langa facilitatile de cazare, hotelul dispune de spatii de restaurante cu diverse specificuri, scena pentru spectacole, piscine, loc de joaca pentru copii si club de desen pentru cei mici. Hotelul are 241 de camere duble, 13 apartamente si 8 garsoniere. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV, telefon, minibar, aer conditionat si baie cu dus. Hotel Majestic Mamaia dispune de trei restaurante in care oaspetii pot servi masa: restaurantul Majestic, restaurantul cu specific pescaresc si restaurantul "Protap". Terasele restaurantelor sunt amenajate in gradina bogata in vegetatie a complexului. Hotel Majestic Mamaia dispune de doua piscine exterioare, una pentru adulti si cealalta pentru copii. Echipa de animatori a complexului organizeaza zilnic activitati distractive in zona piscinelor. In curtea hotelului exista un loc de joaca amenajat cu saltele, trambuline, casute, leagane si tobogane, iar in holul hotelului sunt organizate activitati de pictura si desen. In fiecare seara pe terasa restaurantului Majestic se desfasoara programe artistice. Hotelul mai dispune de parcare proprie gratuita, in limita locurilor disponibile.

NOUTATI 2021!
Constructia unei saline care va asigura tratament medical pentru turistii hotelului, iar accesul va fi GRATUIT!
NOU!Acces gratuit la terenul de sport AZntre orele 10.00-18.00 (echipamentele se asigura AZn limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la receptie); piscina pentru copii este AZncalzita pe AZntreg sezon estival;
NOU!Umbrele / Pat cu baldachin / Hamac / Balansoar, gratuite la piscina AZn limita disponibilului; acces gratuit la aparatele de fitness de la piscina / Sauna / 2 Jacuzzi.
Pentru turistii hotelului, pretul sezlongului este de 10lei/ zi/ persoana, indiferent de regimul de masa.
Hotelul nu accepta animale de companie.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check in pentru a beneficia de serviciile contractate.

Dotari generale:
- 241 camere duble, 13 apartamente, 8 garsoniere.
- 3 restaurante si terase
- sala de conferinta
- piscina pentru adulti, piscina pentru copii
- echipa de animatie, loc de joaca pentru copii
- club de desen Happy Colors
- sala de fitness, sauna, masaj
- teren de sport
- jocuri: rummy, table, sah
- parcare proprie
- lifturi
- camera bagaje
- cutie de valori la receptie, camera de bagaje
- internet wi-fi gratuit in tot hotelul
- plaja privata (sezlong contra cost)
- baby cot

Servicii masa:
Restaurant propriu 3*.
Mic dejun- bufet suedez (07:30 -10:00)
Pranz -bufet suedez (13:00 - 15:00)
Cina -bufet suedez ( 19:00 - 21:00)
Restaurantul ofera bucatarie romaneasca si internationala diversificata, incluzand produse culinare preparate live, bufet de salate, fructe, deserturi. Meniurile vor alterna astfel incat pe parcursul unui sejur turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.Inperioada 11.06 - 31.08 - pranzul este obligatoriu.
Suplimentul de all inclusive este optional in perioada11.06 - 31.08 si se acorda in functie de numarul de turisti din hotel.
Servicii Mic dejun: Mic dejun bufet suedez (07:30-10:00) include apa,ceai, cafea, expresso, bauturi racoritoare;
Servicii Demipensiune: Mic dejun bufet suedez (07:30-10:00) include apa,ceai, cafea, expresso, bauturi racoritoare; Pranz bufet suedez (13:00-15:00) include apa, ceai, cafea, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka). Aceste bauturi pot fi servite numai in timpul programului de masa (dejun 13:00-15:00).
Servicii All inclusive: Mic dejun bufet suedez (07:30-10:00) include apa, suc, ceai, cafea, expresso, bauturi racoritoare; Pranz bufet suedez (13:00-15:00) include apa, suc, ceai cafea, expresso, bauturi racoritoare; Cina bufet suedez (19:00-21:00) include bauturi non alcoolice (sucuri acidulate draft din gama PEPSI, apa, suc, ceai si cafea), bauturi alcoolice (bere draft, vin de masa draft - alb/rosu, lichior, vodca. Aceste bauturi pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (dejun 13:00-15:00 / cina 19:00-21:00).
Pranzul si cina se vor organiza tip bufet suedez pentru un numar minim de 70 de persoane la masa. In cazul in care nu se atinge acest numar se vor acorda bonuri valorice se pot fi consumate in cadrul Restaurantului Majestic.
Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi se intra cu cina.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand produse culinare preparate live, bufet de salate, fructe si deserturi. Meniurile vor alterna astfel incat pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat. In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti in hotel. Servicii incluse: muziva live si program pentru copii, acces gratuit la cele 2 locuri de joaca situate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior, acces gratuit la piscinele descoperite (cu apa incalzita) pentru adulti si copii, umbrele, hamac si sezlonguri gratuite la piscina in limita disponibilului, aparate fitness la piscina/sauna/jacuzzi, acces gratuit la terenurile de sport intre orele 10:00-18:00.
Micul dejun si pranzul se servesc incepand din a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi se intra cu cina.
NOU!Bauturile alcoolice pot fi servite in locurile special amenajate intre orele 10:00-21:00.
NOU!La pachetul all inclusive cafeaua se poate servi nelimitat in timpul zilei, de la ora 07.00 - 21.00

Dotari camere:
Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, plasma TV, telefon, minibar, aer conditionat, internet, uscator de par, uscator de rufe, baie moderna cu dus, pardoseala cu gresie, cosmetice la baie. Majoritatea camerelor din cadrul hotelului sunt prevazute cu balcon mobilat. Suprafata 20 mp.
Camerele duble family sunt camere duble cu suprafata mai mare (25 mp), sunt dotate cu pat matrimonial, plasma TV, telefon, minibar, aer conditionat, internet, o canapea modulara extensibila, baie cu dus si terasa spatioasa. Pe fiecare etaj este dispusa cate o camera dubla family.
Apartamentele cuprind un spatiu generos de 40 mp si sunt formate din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, chicineta si baie cu cada. Acestea pot avea vedere laterala catre mare sau catre lacul Siutghiol. Apartamentele sunt doatate cu plasma TV in ambele camere, telefon, aer conditionat si balcon. Cele doua camere sunt despartite de usa. Chicineta este dotata cu minibar, plita electrica, fierbator, chiuveta, vesel si tacamuri. Toate apartamentele sunt amplasate la ultimul etaj al hotelului.

Alte specificatii:
Ora check-in: 18:00
Ora check-out: 12:00

Servicii:
Parcare gratuita, internet wireless in complex, program artistic, pastrarea si trimiterea corespondentei, comenzi taxi, servicii individuale de curatat haine si calcat, stand de presa, informatii turistice, cultural-sportive, adrese.
Servicii cu plata: Salon de masaj la piscina, billiard, restaurante cu specific national si international, Restaurant protap, cafenea&narghilea, sala de conferinte. Hotelul dispune de maxim 300 de sezlonguri pe plaja contra cost - 10 lei/persoana/zi.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- infantul 0- 1.99 ani beneficiaza de gratuitate la serviciile de masa si nu este considerat primul copil;
- primul copil 2 - 9.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuit, fara pat suplimentar;
- al doilea copil 2 - 9.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar si va achita 50% din valoarea meselor;
- orice copil 10 - 13.99 ani, beneficiaza de cazare gratuita, fara pat si achita 50% din valoarea meselor;
- peste 14 ani este considerat adult si achita 50% din cazare, cu pat suplimentar (obligatoriu) si masa integral.

Facilitati

Adecvat pentru copii
All Inclusive
Testat de Zepelin Tour
Pe Plaja
Umbrela pe plaja
Piscină
Parcare privata, gratuita

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.