Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regal Boutique Hotel Spa, Mamaia - la 200m de plaja - renovat 2013

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

W Regal Boutique Hotel&Spa este un hotel situat in zona de Nord a stațiunii Mamaia pe partea Lacului Siutghiol și care a luat naștere in anul 2006 dintr-un vis măreț ce s-a transformat in realitate. In anul 2023 a fost finalizată renovarea și modernizarea completă a unității de cazare, pentru a ne ridica la cele mai inalte standarde de lux și confort și pentru a le putea oferi oaspeților noștri o experiență regală autentică. O noutate foarte importantă este aceea că hotelul funcționează in regim permanent, este deschis pe tot timpul anului.

Hotelul nostru este alcătuit din 7 etaje, pe care sunt dispuse cele 63 de spații de cazare, restaurantul, terasa, sala de conferințe și centrul spa. Camerele noastre sunt spațioase și primitoare, au un design modern și cochet pentru cele mai fine gusturi in materie de confort și eleganță. Camerele noastre sunt dotate cu toate facilitățile unui veritabil hotel de 4 stele: pat matrimonial sau twin foarte comfortabile, fotoliu, birou, telefon, internet wi-fi, dressing, minibar, seif, cafetieră, televizoare LED Ultra HD, sistem de climatizare modern funcțional atat pe timp de vară, cat și pe timp de iarnă, izolare fonică, acces pe bază de cartelă magnetică, baie dotată cu cabină de duș, oglindă de make-up, uscător de păr și produse cosmetice din gama Rituals.

Cazarea la hotelul nostru se face cu mic dejun inclus in regim de bufet suedez cu preparate atent alese și pregătite pentru oaspeții noștrii. In restaurantul nostru „Charbel” vă puteți delecta cu o masă servită de o bucătărie profesionistă, cu specific atat romanesc, cat și internațional. De asemenea, la terasa restaurantului nostru, vă puteți bucura de o zi insorită de vară savurand cele mai rafinate băuturi alcoolice și non-alcoolice preparate la barul nostru.

De asemenea, a fost inaugurat centrul SPA al hotelului, unde veți putea petrece clipe de vis la jacuzzi, saună rece, saună caldă și masaj.

Sala noastră de conferințe reprezintă oportunitatea perfectă pentru o intalnire de afaceri, conferință sau teambuilding la mare, fiind o experiență memorabilă pentru intreaga dumneavoastră echipă. De asemenea, restaurantul nostru poate găzdui evenimente private, petreceri, aniversări, nunți și botezuri.

Facilitati

Parcare
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.