Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Nyota

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizat la kilometrul 0 al distractiei din Mamaia, in zona de nord a Statiunii, HOTELUL NYOTA va asteapta cu 73 spatii de cazare potrivite pentru weekend-urile cu nopti albe, dar si pentru sejururi lungi cu familia la Marea Neagra.


Dotari si servicii
Hotelul dispune de restaurant, parcare, piscina cu zona pentru copii si zona de jacuzzi, bar la piscina, sali de conferinta.
Oaspetii hotelului beneficiaza, fara costuri suplimentare, de urmatoarele servicii:
- piscina exterioara incalzita cu zona de hidromasaj si zona de copii (in limita locurilor disponibile);
- sezlong si umbrela pe plaja ASYLUM BEACH in perioada 01 iunie - 15 septembrie (in limita locurilor disponibile);
- internet atat in camere cat si in spatiile publice;
- parcare etajata si spatioasa, supravegheata video.


Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez


Dotari camere
Camerele Duble Superior au vedere la mare sau la Lacul Siutghiol. Sunt disponibile camere cu pat matrimonial sau doua paturi separate (twin). In acest tip de camere se pot caza maxim 2 adulti si un copil 0-6.99 ani daca nu se solicita pat suplimentar. Suprafata camerei este de 22 mp.
Camerele Duble Executive au vedere la Lacul Siutghiol. Acestea au un pat matrimonial si o canapea extensibila. In acest tip de camere se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii 0- 11.99 ani. Suprafata camerei este de 35 mp.
Camerele de familie au vedere la mare sau la Lacul Siutghiol. Acestea sunt compuse din doua camere duble superior (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi separate). Au 2 bai, cate una pentru fiecare dubla superior. In acest tip de camere se pot caza maxim 4 persoane dar nu mai mult de 3 adulti. Suprafata camerei este de 44 mp.
Nu sunt disponibile paturi suplimentare!


Facilitati copii
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
- 0- 1.99 ani gratuit cazare si mic dejun;
- 2- 11.99 ani gratuit cazare, plateste mic dejun;
- peste 12 ani doar in apartamente, gratuit cazare si plateste mic dejun.

Facilitati

Parcare
Aer condiționat
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.