Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Hawaii

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hawaii (Mamaia)

La parterul hotelului, langa aleea de promenada pe malul marii se afla restaurantul Fabaria unde se serveste micul dejun precum si celelalte mese. Locatia dispune de parcare proprie cu acces controlat prin bariera,aceasta fiind gratuita in limita locurilor disponibila. Accesul animalelor de companie nu este permis.

Hotelul detine 25 apartamente compuse dintr-un dormitor si un living cu canapea extensibila si 5 camere duble, toate cu vedere frontala la mare.

Camerele sunt dotate cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit, TV led, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, canapea extensibila in apartament, balcoane cu vedere la mare. In apartament se pot caza maxim 4 persoane,a treia si a patra persoana vor achita fiecare 70% din tariful de cazare al unui loc. Ptr. Pat suplimentar(numai in camerele duble) tariful este de 160 lei/noapte.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti): camera dubla: 2 copii intre 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar, 1 copil cu varsta cuprinsa intre 3-9 ani neimpliniti va achita contravaloarea unui pat suplimentar cu mic dejun, in suma de 172.50 lei/zi/copil, 2 copii cu varsta intre 3-9 ani neimpliniti vor achita 195.50 lei/ zi / 2 copii, cu mic dejun inclus si 1 pat suplimentar asigurat. copiii cu varsta peste 9 ani sunt considerati adulti.

In apartament cu 2 adulti: 2 copii intre 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar, 1 copil cu varsta cuprinsa intre 3-9 ani neimpliniti va achita contravaloarea a 50% din micul dejun, in suma de 26 lei/zi/copil, 2 copii cu varsta intre 3-9 ani neimpliniti vor achita fiecare 26 lei/ zi / copil, reprezentand 50% din valoarea micului dejun.

Facilitati

Pe Plaja
Aer condiționat
Umbrela si sezlonguri pe plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.