Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Central

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Despre Hotel Central 3*, Mamaia

Hotel Central Mamaia 3* este amplasat in partea nordica a statiunii, la aproximativ 50 de metri de plaja. Hotelul este construit pe 3 etaje si ofera cazare in cele 119 camere duble de care dispune. Spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV LED cu televiziune prin cablu, internet wireless, minibar, telefon international, baie cu dus si balcon. Restaurantul, cu o capacitate de 100 persoane in salon si 240 de persoane pe terasa, ofera un meniu cu specialitati romanesti si internationale. Pentru relaxare si distractie, turistii au la dispozitie piscina hotelului, potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii. In zona piscinei este amenajata o terasa-restaurant unde va puteti delecta, printre altele, cu mancaruri pe baza de peste si fructe de mare. In fiecare seara pe terasa sunt organizate programe artistice cu muzica live. Hotelul este prevazut cu loc de joaca pentru copii, amenajat pe spatiul verde dintre hotel si faleza. Hotel Central dispune de parcare proprie, in limita locurilor disponbile.

Dotari si servicii
119 camere duble
Restaurant cu terasa, terasa la piscina
Bar in lobby, bar la piscina
Piscina adulti si copii
Loc de joaca pentru copii exterior
Lift, rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati
Internet wireless in camere si in spatiile comune
Sala de conferinte (60 locuri)
Camera bagaje
Baby cot
Parcare gratuita (30 locuri)
Parcare contra cost (150 locuri)

Servicii masa
Restaurant propriu 3* cu o capacitate de 80 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa; mic dejun- bufet suedez cu gustare rece si calda; pranz si cina- bucatarie romaneasca si internationala, terasa cu vedere spre mare, scaune pentru copii, spatiu de joaca amenajat langa terasa restaurantului.
Mic dejun- bufet suedez;
Demipensiune: mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem fisa cont (50 lei/ persoana/ zi);
Pensiunea completa-mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem fisa cont (100 lei/ persoana/ zi).
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 - 11.99 ANI (INCLUD DOAR MIC DEJUN).

Dotari camere
Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, TV LED cu televiziune prin cablu, internet wireless, minibar, telefon international, baie cu dus, uscator de par la cerere, gresie, plasa impotriva tantarilor si balcon mobilat. Camerele sunt decorate diferit in functie de etajul la care sunt amplasate (parterul si etajul 2 – rosu, etajul 1 – alb, etajul 3 – verde). Pentru camerele cu vedere la mare, se achita suplimentar la receptia hotelului, in functie de disponibilitatea la momentul cazarii.
Supliment vedere la mare: perioada 03.05-28.05 si 27.09-15.10 - 10 lei/zi; perioada 29.05-25.06 si 01.09-26.09 - 15 lei/noapte; perioada 26.06-31.08 -20 lei/noapte.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0- 5.99 ani cazare gratuita fara pat suplimentar;
- 6- 11.99 ani cazare gratuita (fara pat suplimentar) si achita micul dejun 45 lei/zi, pat suplimentar 50% din valoarea unui loc de cazare;
- peste 12 ani achita 75% din valoarea unui loc de cazare.

Alte specificatii
Ora check-in: 18:00
Ora check-out: 12:00

Servicii
Internet wireless, seif la receptie, room service (contra cost), scaun copii in restaurant, plata cu cardul.
Se accepta animale de companie talie mica, contracost, se achita la receptie - 53 lei/zi.
Plaja privata - contra cost.
Farmacie- contra cost.

Facilitati

Adecvat pentru copii
Testat de Zepelin Tour
Pe Plaja
Aer condiționat
Animale de companie
Piscină
Parcare privata, gratuita
Parcare privata, contra cost

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.