Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bavaria Blu

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTELUL BAVARIA BLU este situat in partea de sud a statiunii Mamaia, la 15 m de plaja, in apropierea Satului de Vacanta, a telegondolei si a parcului acvatic Aqua Magic si are 123 camere 4* dintre care: 54 garsoniere, 32 camere duble si 37 camere single, precum si 16 camere mapamond 5*: 12 camere duble deluxe si 4 apartamente deluxe (inaungurate in anul 2014).


Dotari si servicii
Hotelul dispune de restaurant modern, 3 sali de conferinta, foisor, terasa si piscina, 2 baruri, room-service, parcare gratuita, internet, lift, minibar, welness si SPA, camere pentru persoane cu dizabilitati.
Hotelul nu accepta animale de companie.
Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale in incinta hotelului (bar, foisor, terasa, piscina).
Fiecare camera dispune de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei.
Turistii cazati au acces gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00 - 20:00.


Servicii masa
MASA: restaurant propriu 4*.
In perioada 12.06 - 05.09.2020, pensiunea completa va fi sub forma de bufet suedez; in celelalte perioade mic dejun bufet suedez, pranz si cina - a la carte.
Mic Dejun - bufet suedez 07:30 - 10:30
produse lactate, mezeluri, cereale, legume proaspete, gem/ miere, produse de patiserie, fructe, apa plata/ minerala, 3 tipuri de suc natural, cafea si ceai.
Pranz - bufet suedez 13:00 - 15:00
ciorbe/ supe (2 tipuri), aperitive reci/ calde, fel principal - pui, porc, curcan, vita/ miel, peste, fructe de mare, paste, pizza, salate, desert (4-5 tipuri de prajituri), fructe, apa minerala/ plata, Coca Cola/ Fanta/ Sprite, 3 tipuri de suc natural, cafea si ceai
Cina - bufet suedez 19:00 - 21:00
aperitive reci/ calde, fel principal - pui, porc, curcan, vita/ miel, peste, fructe de mare, paste, pizza, salate, desert (4-5 prajituri), fructe, apa minerala/ plata, Coca Cola/ Fanta/ Sprite, 3 tipuri de suc natural, bere draught, vin alb/ rose.


Dotari camere
Construit in 2014, etajul 5 dispune de 16 camere de lux dintre care 4 apartamente si 12 duble superioare care va vor purta in diferite tari. Conceptul atent gandit pentru dumneavoastra va va oferi combinatia perfecta intre relaxare si atmosfera, fiecare camera fiind personalizata prin mobilierul grandios si specific fiecarei tari, dar si prin intermediul gamei variate de culori.
Ap. China - cel mai mare apartament; are o suprafata de 68 mp + balcon 24 mp;
Ap. Franta - are o suprafata de 67 mp + 2 bai (14 mp/5 mp) + 2 balcoane de 24 mp;
Ap. SUA - are o suprafata de 63 mp + balcon 19 mp;
Ap.Kenya - are o suprafata de 40 mp + balcon 17 mp.
Camerele duble superior au o suprafata de 32 mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Acestea va vor purta de-a lungul urmatoarelor tari: Australia, Iran, Indonezia, Grecia, Turcia, Thailanda, Romania, Italia, Anglia, India, Egipt si nu in ultimul rand Captain's Room. Camerele dispun de TV LCD, iar baile sunt dotate cu hidromasaj, radio, jacuzzi cu TV si au o suprafata cuprinsa intre 8 mp si 17 mp. Pentru ca accesul in camere sa se faca mai rapid, aveti la dispozitie un nou lift ce va deservi doar etajele 4 si 5.
Camerele duble standard/ vedere mare 4* este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 18 mp, vedere standard, internet, TV, halat si papuci de casa, uscator de par/ priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Nu se suplimenteaza cu extra bed.
Garsoniere/ Family room/ Tripla reprezinta spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti cu un copil. Este suplimentata cu canapea extensibila. Un copil cu varsta

Facilitati

Adecvat pentru copii
Pe Plaja
Parcare
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.