Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente 2 TOMIS VILLA cm

   Prelungirea D19, Mamaia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Imobilul va oferă un confort deosebit, fiind mobilat si utilat complet lux, este pozitionat pe Prelungirea D 19, situat la 20 m de malul marii si 5 minute de cluburile Loft, Bamboo, Fratelli, Ego, Nuba, lucru ce face ca aceasta locatie sa fie de mare interes.

Complexul este ideal pentru vacanta, este un avantaj de a-l alege, fapt ce poate fi tradus prin privelisti spectaculoase de la rasarit pana la apus, prin libertatea de a practica sporturile nautice preferate sau prin bucuria de a ieși direct pe plaja.

Apartamentele sunt compuse din 2 camere, dormitor, living, baie si bucatarie.

Tarifere difera in functie de perioada de cazare. Capacitate maxima pe apartament 4 adulti, respectiv studio, 2 adulti.

Se inchiriaza pe minim 3 nopti!


Facilitati

Restaurant
Lift
Camere nefumători
Terasă
Plajă
Canale TV copii
Cafenea
Fumatul interzis
Cheie acces
Meniu copii
Wi-Fi
Bar
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.