Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Roc Linda, Can Pastilla

   Can Pastilla, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Linda se afla la 9 km de Palma, si de plaja Playa del Palma. Hotelul este deschis tot anul si este foarte popular printre biciclisti si pentru alte grupuri care doresc sa fie aproape de Palma.

Distante
- 3 km de aeroport
- 9 km de orasul Palma
- 500 m de plaja

FACILITATI HOTEL: Oaspetii hotelului se pot bucura de piscina, cu o zona separata pentru copii, patru spectacole de divertisment pe saptamana activitati precum tenis si mini golf, 2 lifturi de acces, aer conditionat, 22 locuri de parcare exterioare, internet (contra cost), Wi-Fi ( contra cost), o piscina exterioara cu zona pentru copii, sezlonguri si umbrele, restaurant, bar, biliar(cu taxa), teren de tenis ( contra cost), darts, tir, mini golf. Restaurantul hotelului pune la dispozitie o gama variata de feluri de mancare , locale si internationale, iar restaurantul din lobby, bauturi alcooloce si non alcoolice.

FACILITATI CAMERE: Camerele confortabile ale hotelului Linda sunt dotate cu aer conditionat, baie, TV prin satelit (contra cost), seif (contra cost), telefon, Wi-Fi(contra cost), patut pentru copii (la cerere).

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Facilitati

Bar
Balcon
Restaurant
Lift
Darts
Umbrele de soare
Bancomat
Telefon
Minigolf
Șezlonguri
Biliard - cu plata
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Tururi cu bicicleta
Plajă
Acces imediat la plajă
Parcare pe stradă
Canale TV pentru copii
Vedere la piscină
Wi-Fi zone publice - cu plata
Tv în spațiile comune

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.