Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere Hotel, Lesbos


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Belvedere 4 stele - Molivos, Lesbos

In nordul insulei Lesbos, in apropiere de hotelul Belvedere, se afla Molyvos, un sat traditional construit in forma de amfiteatru pe pantele unui deal, cu o priveliste minunata spre Marea Egee si cu un castel medieval in varf. Descoperirile arheologice arata ca acest sat a fost locuit inca din Epoca Bronzului si a fost un oras foarte important in antichitate.

Toate casele sunt construite din piatra sau din lemn si sunt grupate in mijlocul unei retele de strazi pietruite.
Multe dintre vilele din Molyvos dateaza de la sfarsitul secolului al XVIII-lea.
Imaginea de ansamblu a satului, cu curtile si balcoanele sale, este de o frumusete unica.
In Molyvos, veti gasi, de asemenea, unul dintre cele mai pitoresti porturi mici din Grecia, cu privelisti magice la apus.

Taverne cu preparate din bucataria traditionala si restaurante gastronomice, baruri, cafenele, cluburi, florarii, curatatorii, patiserii, magazine de bijuterii, magazine de suveniruri si de ceramica, magazine de bauturi alcoolice care vand vinuri superioare din intreaga lume, parcari organizate in afara centrului istoric - toate acestea contribuie la clasamentul de top al orasului ca destinatie turistica.

La cativa kilometri distanta se afla Petra, un alt sat traditional frumos, cu o plaja lunga de nisip, unde se pot face sporturi nautice si scufundari.
Cea mai mare atractie a sa este stanca impunatoare de 40 de metri inaltime, situata in centrul satului.
Exista 114 trepte sculptate care va vor duce in varf, unde se afla biserica Fecioarei Maria. De aici va puteti bucura de o frumoasa panorama asupra Marii Egee.

Prezentarea oficiala a hotelului: https://www.belvedere-lesvos.gr/

Localizare: Situat pe coasta dealului, la aproximativ 20 de minute de Molyvos, BELVEDERE HOTEL ofera o vedere minunata la Marea Egee si la castelul istoric din Molyvos, iar cea mai apropiata plaja se afla la 10 minute de mers pe jos.
La cativa kilometri distanta se afla Petra, un alt sat traditional frumos, cu o plaja lunga de nisip, unde se pot face sporturi nautice si scufundari. Cea mai mare atractie a sa este stanca impunatoare de 40 de metri inaltime, situata in centrul satului. Exista 114 trepte sculptate care va vor duce in varf, unde se afla biserica Fecioarei Maria. De aici va puteti bucura de o priveliste excelenta asupra Marii Egee.
Tot in apropiere de Molyvos, dar de cealalta parte a hotelului Belvedere, se afla Eftalou. Linia sa de coasta este marginita de golfulete frumoase cu vedere spre Turcia, Aici veti gasi faimosul centru spa de vindecare. Apa este potrivita pentru tratarea reumatismului, artritei, bolilor ginecologice si arteriosclerozei sau pur si simplu pentru a va relaxa si a scapa de stresul vietii de zi cu zi.
Putin mai departe se afla Sykaminia, o asezare traditionala conservata, cu vile si strazi inguste. Vizitati Skala Sykaminia, micul sat de pescari renumit pentru frumoasa bisericuta de pe stanca.

Facilitati hotel: In cladirea principala se afla biroul de receptie deschis 24 de ore pe zi.
In cladirea principala se afla restaurantul, care este spatios si luminos si va ofera mese complete tip bufet de trei ori pe zi, cu preparate din bucataria greceasca si internationala, meniu pentru copii si SHO W cooking.
Veti gasi, de asemenea, un lounge si un bar spatios, cald si confortabil, unde personalul nostru va sta la dispozitie pentru a va crea bautura sau cocktailul preferat.
Terasa, unde va puteti savura mancarea sau bautura, ofera vedere panoramica.
Piscina principala este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Hotelul ofera un serviciu de prosoape de piscina la receptie.
Alaturi de piscina infinity se afla piscina pentru copii, un jacuzzi si o zona de fitness deschisa, care este gratuita.
Bucurati-va de liniste si relaxare la noua piscina a hotelului cu o bautura de la barul de la piscina.

Plaja se afla la doar 500 m de hotel, unde, de asemenea, sunt puse la dispozitie gratuit sezlonguri si umbrele de soare pentru oaspetii nostri.

Hotelul are Wi-Fi in toate zonele publice si dispune de zona de lectura, biliard, tenis de masa, darts, iar pentru copii exista un loc de joaca si jocuri.
La hotel se organizeaza seri de divertisment cu dansatori traditionali greci, muzica greceasca live, dar si seri cu muzica salsa si dansatori latino.
De asemenea, la hotel se mai organizeaza seri de gratar, iar oaspetii se pot distra la discoteca sau karaoke.
Hotelul Belvedere ofera, de asemenea, o parcare privata spatioasa, seifuri, serviciu de spalatorie, serviciu gratuit de bagaje si un serviciu gratuit de autobuz spre Molyvos.
La piscina principala a hotelului oaspetii pot face masaje de relaxare, cursuri de aerobic si de yoga.

Facilitati camere: Hotelul are 71 de bungalouri, a fost recent renovat si a primit 4 stele.
Hotelul dispune de camere duble standard si camere family.

Camerele duble de la Hotelul Belvedere sunt separate de cladirea principala.
Sunt dotate cu: aer conditionat, TV prin satelit, telefon, uscator de par, frigider si vedere la mare.

Camerele family de la Hotelul Belvedere reprezinta o alegere excelenta pentru familiile cu copii sau pentru mai multi adulti.
Sunt dotate cu: aer conditionat, TV prin satelit, telefon, uscator de par, frigider si vedere la mare.

Bucatarie: Oaspetii Hotelului Belvedere au posibilitatea de a incerca diverse retete. Fie ca doresc sa ia un pranz format din preparate locale sau o cina romantica la lumina lumanarilor, Hotelul Belvedere le ofera ambele variante.

Pe langa mancarurile delicioase, Belvedere Hotel ofera, de asemenea, vederi magnifice la splendida mare Egee.
Prin urmare, oaspetii nostri nu se bucura doar de un sejur confortabil in apropiere de Molivos, ci si de mese excelente contempland Marea Egee.

Restaurant
Restaurantul Hotelului Belvedere este deschis pentru micul dejun american, pranz si cina si serveste preparate traditionale grecesti si internationale.
Restaurantul este complet climatizat in interior si are o terasa minunata in aer liber.

Bufet pentru copii
In restaurant, micutii nostri oaspeti se pot bucura de mancaruri proaspete si tentatii dulci, fara costuri suplimentare pentru parinti

Bar Cafe bar
Cafe Barul Hotelului Belvedere se gaseste in cladirea principala. Este o zona mare, cu un bar si o terasa in aer liber. Deschis de dimineata devreme pana seara tarziu, acesta ofera, de asemenea, un lounge spatios cu TV prin satelit, biliard si o zona de lectura unde puteti alege o carte sau o revista in orice limba din biblioteca noastra si citi pe canapelele noastre confortabile din piele.

All inclusive Formula perfecta pentru familii
Pe langa serviciile la standarde inalte, hotelul Belvedere din Molivos ofera, de asemenea, pachete all inclusive pentru vacante fara stres.
Pachetul all-inclusive acopera toate nevoile de cazare si de mancare si bautura, precum si o varietate de optiuni in ceea ce priveste sporturile gratuite, activitatile recreative si de divertisment oferite de hotel.

Pachetul de all inclusive include:
Toate mesele in restaurantul hotelului
Gustari calde/ reci, prajituri si inghetata, bauturi si sucuri de la barurile hotelului
Utilizarea gratuita a zonei de fitness si a jacuzzi-ului
Activitati zilnice, cum ar fi aqua aerobic, jocuri, tenis de masa, darts.

Combinatia dintre privelistea spre castelul Molyvos si Marea Egee va va fascina si va crea o atmosfera relaxanta.

**********
INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Grecia. Aceste standarde sunt specifice pentru Grecia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:
TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB se aplica la pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.