Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meganisi Villa (Meganisi - Katomeri)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Meganisi are toate facilitatile importante, inclusiv gratar pe terasa si aer conditionat. Indiferent daca va relaxati pe sezlongul de la piscina sau va bucurati de o masa in aer liber, veti fi tratati cu vedere panoramica la satul Katomeri si la muntii de vizavi. Piscina este inconjurata de o terasa pavata, pereti rustici din piatra si o gradina in stil de stanca, toate cu vedere spre munti josi acoperiti de copaci. Bucataria are toate elementele esentiale acoperite, inclusiv un cuptor cu microunde si o cafetiera.


Satul Katomeri este la doua minute de mers cu masina, in timp ce cele mai apropiate plaje sunt la cinci minute de mers cu masina - acestea sunt in mare parte cu pietricele mici.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.