Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Athos Hotel, Nidri


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Nidri (Lefkada), la 400 m de plaja Nidri, Athos este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 43 camere. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Athos sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Athos pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Athos are în dotare cadă cu hidromasaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Athos este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Athos oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Athos are acces imediat la o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Athos se află la 17 km de Orașul Lefkada și la 25 km de Aeroportul Aktion.

Cele mai apropiate atracții de Athos sunt: Cascada Dimosari - 700 m, Insula Scorpionilor - 3,4 km, Peștera Papanicolis - 6,6 km.


Puncte de interes
Cascada Dimosari - 0,7 km
Plaja Desimi - 3,4 km
Insula Scorpionilor - 3,4 km
Peștera Papanicolis - 6,6 km
Portul din Vasiliki - 12 km
Plaja Kathisma - 12 km
Plaja Pefkoulia - 14 km
Plaja Agiofili - 14 km
Spitalul General - 14 km
stație de autobuz - 14 km
Orașul Lefkada - 17 km

Plaje în vecinătate
Nidri Beach - 400 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Aktion - 25 km
Aerportul Kefalonia - 68 km
Aeroportul Araxos - 88 km

Facilitati

Bar
Seif
Minibar
Balcon
Restaurant
Schimb valutar
Masaj
Jacuzzi
Umbrele de soare
Telefon
Frigider
Foehn
Spa/ Wellness
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Camere pentru nefumători
TV
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Tururi cu bicicleta
2 baruri
Bar la piscină
Cadă cu hidromasaj
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Plajă - la 400 m
Facilități business - fax/ copiator
Acces imediat plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.