Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Niriides Hotel

   Psalidi, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Recomandat Cocktail Holidays! Niriides Hotel este situat in regiunea Psalidi din insula Kos. Se afla pe plaja, la 1.6 km de centrul orasului Kos. Hotelul dispune de piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, plaja privata, camere spatioase si confortabile. A/C este optional si se achita local (5eur / camera / zi). Seif, la cerere, contra cost (15eur /saptamana).Drinks & Food:
Hotelul dispune de doua baruri si de un restaurant unde se servesc diverse bauturi si feluri de mancare preparate din fructe si legume ce provin de la ferma organica

Sport & Divertisment:
Turistii se pot relaxa la piscina dotata cu umbrele si sezlonguri, pot juca biliard, tenis, darts, mini golf si baschet. In ziua de marti, se organizeaza fie o seara greceasca, cu muzica live si dansuri, fie un spectacol cu tematica arabeasca.

Localizare:
Niriides este un hotel de 3 stele, situat in Psalidi, aproape de plaja, la 1.6 km centrul orasului Kos si la o distanta de 26 km de aeroportul Kos Island International Airport.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.