Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Carina

   Jupiter


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Asezata ideal in mijlocul padurii, intr-o zona protejata de agitatia statiunii, Casa Carina va va surprinde prin facilitatile oferite si va asteapta pentru momente memorabile. Casa se afla la doar 7 minute de mers pana la plaja. 30 de camere curate cu bai proprii sterilizate clasificate la 3 stele. Spatiu decent va asigura linistea si odihna bine meritata dupa o zi de plaja. Priveliste superba catre padure. Foisor complet echipat pentru serile prelungite de vara, unde puteti asculta muzica in timp ce va puteti privi copiii jucandu-se la locul de joaca. Va puteti prepara felurile de mancare preferate la aragazul cu sase ochiuri si cuptor. La dispozitie aveti vesela, tacamuri, ustensile si electrocasnice pentru cina sau mic dejun, frigider si in foisor pentru depozitarea propriilor alimente. Puteti incalzi sau prepara micul dejun sau cina la cuptorul cu microunde situat in foisor. Scaune pentru copii disponibile. Gratarele sunt situate in curte. Toate camerele beneficiaza de baie proprie, TV, frigidere, Internet Wireless gratuit. Se ofera serviciu wireless pe toata suprafata pensiunii, cu trafic nelimitat. Va puteti folosi gratuit de masa si fier de calcat. Va putem pune la dispozitie șah, table, remy, cărți de joc. Este acea zona care îți reda energia în corp și curiozitate în suflet. Știm că cel mai important lucru într-o călătorie este emoția pe care o simți în fiecare zi, iar această emoție se datorează experiențelor pe care le trăiești cu trup și suflet. Cele mai frumoase vacanțe sunt acelea pe care le resimți atunci când închizi ochii.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.