Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parco delle Agavi

   Forio


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Parco delle Agavi 4*
Descriere: Hotelul Parco delle Agavi a fost renovat recent si este amplasat in localitatea Forio, intr-un parc natural de 6000 mp, fiind o alegere excelenta pentru o vacanta linistita si relaxanta.
Localizare: in localitatea Forio la poalele muntelui Epomeo, la 6 minute de mers pe jos distanta de plaja si la 20 de minute de centrul localitatii Forio.
Dotari camere: camere foarte spatioase cu design mediteranean, baie privata, cosmetice baie incluse, set halat si papuci,terasa cu gradina, aer conditionat,
Facilitati: piscina exterioara, centru spa,wifi, parcare
Plaja: Hotelul Villa Teresa se afla la 6 minute pe jos de plaja.
Web: http://www.villateresa.it/!!!!Important: suplimentul pentru cina festiva pe data de 15.08 este obligatoriu si se achita direct la hotel (aprox 50 Euro/ persoana)


Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.