Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa D'Oro Luxury Villas & Suites - Paliouri

   Kassandra, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Villa D'Oro Luxury Villas & Suites:
Complex modern pentru o vacanță relaxantă. O selecție de apartamente și vile confortabile de lux, internet, o piscină comună și piscine private. Noul complex a fost construit în 2018.


Localizare Villa D'Oro Luxury Villas & Suites:
Villa D'Oro Luxury Villas & Suites se afla la 120m de plaia in Peninsula Kassandra, la 4 km de satul Paliouri (taverne, cafenele, supermarket, farmacie), la 125 km de aeroportul Macedoniei din Salonic.


Facilitati Villa D'Oro Luxury Villas & Suites:
receptie, camera pentru bagaje, bar, piscina, wifi, plaja cu sezlonguri si umbrele, gradina


Dotari camere Villa D'Oro Luxury Villas & Suites:
bucătărie (aragaz electric, vase, frigider, aparat de cafea Espresso, ceainic electric), aer condiționat, seif, mini frigider, TV cu ecran plat, TV prin satelit, uscător de păr, cadă / duș, set de baie, fier de călcat, Wi-Fi gratuit Fi internet, balcon / terasă

Total 12 camere:
Junior Suite SV (~ 45 mp) Plan deschis, camera este împărțită de jumătate de perete, colț de bucătărie, zonă de dormit cu pat dublu, zonă de zi cu canapea, o mică zonă de luat masa.

Suite Elegant SV (~ 83 mp) Dormitor cu pat dublu, bucătărie, living cu canapea.

Suite Premium Private Pool (~ 80 mp) Dormitor cu pat dublu, bucătărie, zonă de luat masa, living cu canapea, piscină privată (~ 33 mp).

Suite Deluxe Private Pool (~ 113 mp) Piscina privată (~ 33 mp), 2 dormitoare cu pat dublu, o zonă de luat masa și un salon cu o canapea. Un dormitor are o baie cu cadă. A doua baie - cu duș.

Villas Deluxe Private Pool (~ 168 mp) 2 nivele. Piscină privată (~ 33 mp), la parter - 1 dormitor dublu, duș, bucătărie, living și zonă de luat masa. La etajul superior există un dormitor dublu, sală de duș, bucătărie, living și zonă de luat masa. În sufragerie există o canapea.

Villa Grand Aeolos PP (~ 130 mp) Piscină privată, gradină privată. Living cu bucătărie, zonă de luat masa, șemineu, canapea; 2 dormitoare (pat dublu și 2 paturi de o persoană).


Website Villa D'Oro Luxury Villas & Suites:


Facilitati

Chicinetă
Parcare
Aer condiționat
Animale de companie
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.