Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkyonis Hotel, Nea Kalikratia Halkidiki

   Nea Kalikratia, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Alkyonis Hotel este o proprietate de 2 stele situată în Nea Kalikratia (Halkidki) care oferă camere cu vedere la mare, un restaurant, o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 40 camere. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele confortabile de la Alkyonis Hotel au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Alkyonis Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Alkyonis Hotel propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Alkyonis Hotel servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Alkyonis Hotel oferă meniuri pentru diete speciale.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Alkyonis Hotel are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 25 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Muzeul de Antropologie și Peștera din Petralona se află la 10,0 km de proprietate.


Restaurante:
Restaurant nr. 1 - Bucătărie: mediteraneană, europeană, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Muzeul de Antropologie și Peștera din Petralona - 10 km

Plaje în vecinătate
Nea Kallikratia - 150 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 25 km

Facilitati

Bar
Minibar
Balcon
Restaurant
Lift
Umbrele de soare
Telefon
Frigider
Foehn
Birou
Dressing
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Parcare pe stradă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
2 restaurante
Mic dejun în cameră
Facilități călcat
Mic dejun tip bufet
Bufet pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Meniuri pentru diete speciale
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Cordon de urgență în baie
Meniu pentru copii - cu plata
Toaletă cu mânere
Zonă de luat masa
Toaletă înaltă
Chiuvetă joasă de baie
Vedere la oraș
Fier de călcat
Pardoseală de gresie/ marmură
Plajă - la 80 m
Sală pentru mic dejun

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.