Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Frasinul - Complex Cheile Gradistei

   Fundata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Frasinul este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 6 locuri de cazare. Vila se afla intre vilele Molidul si Bradul, in apropiere de centrul complexului.
Accesul se face doar prin Cheile Gradistei Moieciu, pe un drum privat. Capacitatea maxima de cazare este de 6 locuri dispuse in 3 de camere duble matrimoniale, spatioase, cu living comun spatios. Confort in mijlocul unui peisaj spectaculos.
Masa se poate servi la restaurantul Complexului Cheile Gradistei Resort Fundata.
Localizare: situata la 80 metri distanta de receptie.

Restaurantul are o capacitate de 600 locuri, va pune la dispozitie preparate din bucataria romaneasca si internationala, va ofera o priveliste minunata spre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului, iar in pub-ul situat in partea superioara a restaurantului va puteti juca biliard sau tenis de masa, savurand o bautura racoritoare.

Vila Frasinul are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere:

3 Camere cu pat dublu-matrimonial, televizor si baie proprie cu dus.

Alte facilitati:
- salon la parter;
- balcon sau terasa la toate camerele;
- vila din busteni de lemn;
- mobila pictata manual.

Pune la dispozitia clientilor urmatoarele servicii de agrement:
- teren de fotbal;
- mountainbike;
- panou catarare;
- aventura park (sunt disponibile 3 trasee pentru adolescenti si adulti si un traseu pentru copii);
- drumetii si/sau itinerarii culturale cu ghid specializat;
- loc de joaca pentru copii in exterior si interiorul restaurantului a gratuit;
- pub la etajul 2 al restaurantului;
- sauna, masaj, sauna umeda, jacuzzi, piscina interioara.

In apropierea locatiei puteti vizita numeroase obiective, precum Parcul National Piatra Craiului a Trasee in Piatra Craiului, Prapastiile Zarnestilor, Cheile Moieciului, Cheile Gradistei, Rezervatiile naturale La Chisatoare, Pestera si Cheile Dambovicioara, Pestera cu lilieci din satul Pestera, Castelul Groazei, si Castelul Bran.

Nu se accepta accesul cu animale de companie.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.