Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fortaleza Do Guincho

   Cascais


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bucurandu-se de o locatie spectaculoasa, pe malul Oceanului Atlantic, Fortaleza do Guincho este un hotel boutique ce apartine renumitului grup Relais & Chateau. Serviciile si facilitatile se axeaza pe linistea si relaxarea oaspetilor, iar restaurantul premiat cu o stea Michelin ofera experiente culinare de neuitat. Este locatia ideala pentru o vacanta linistita si stilata.
Localizare: La 7 km de statiunea Cascais, 30 km de Lisabona si aeroport, intr-o zona spectaculoasa si retrasa la 3 minute de mers pe jos de plaja.
Dotari camere: Hotelul dispune de 27 camere. Cele 8 camere Courtyard sunt situate in interiorul fortaretei si au vedere laterala la mare printr-o mica fereastra. Aceste camere nu au balcon La etajul 1, cele 16 camere superioare au o priveliste splendida la ocean si beneficiaza de balcon. Toate camerele dispun de TV, mini bar, telefon, uscator de par, seif si asigura tot confortul unui hotel de 5*.
Facilitati: Oaspetii hotelului beneficiaza de urmatoarele facilitati: restaurant cu vedere la mare, premiat cu o stea Michelin, bar cu terasa, parcare gratuita, WiFi gratuit, inchiriere biciclete (gratuit - in functie de disponibilitati), serviciu curatatorie, baby sitting. Hotelul accepta animale de companie (greutate pana in 15 kg, contra cost -25 euro/zi- se achita la receptie).
Pagina web: www.fortalezadoguincho.com

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.