Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Angely, Eforie Nord - la 500m de plaja

   Eforie Nord, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare: Vila este localizata in partea de nord a statiunii Eforie Nord, intr-o zona linistita, la o distanta de aproximativ 500 metri de plaja.

Descriere: Vila Angely Summer*** Eforie Nord ofera pentru sezonul 2022 camere duble si triple cu terasa, dotate cu baie proprie, aer conditionat, tv led, frigider, deasemenea in curtea locatiei se afla o terasa dotata cu gratar, foisor (cuptor cu microunde, vesela). Tarifele difera in functie de perioada solicitata si tipul de camera dorit.


VILA ANGELY SUMMER ofera sezlonguri la mare
VILA ANGELY SUMMER ofera cazare la malul marii cu diverse facilitti, printre care un lounge comun, o gradina si o zona de plaja privata. Aceasta proprietate are camere de familie si terasa. La cazare, oaspetii au la dispozitie bucatarie comuna si acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate.
Unitatile de cazare sunt prevazute cu aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, cuptor cu microunde, fierbator, dulap, dus si articole de toaleta gratuite. De asemenea, camerele pensiunii au baie privata si vedere la grdina. In camere exista frigider.

Bile de namol ale lacului Techirghiol se afl la 1,9 km de VILA ANGELY SUMMER -






Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.