Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Facilitati

Vezi mai mult

Despre Duni Bulgaria

Oferte Duni Bulgaria - O statiune apreciata de turisti cu un concept All Inclusive foarte bun; statiune cu circuit inchis si facilitati turistice excelente

Citeste mai mult

Despre Duni Bulgaria


Oferte Duni Bulgaria

Statiunea Duni este situata in partea sudica a litoralului bulgaresc, la cca 7 km de Sozopol. Constructia statiunii Duni a inceput in 1986 printr-un parteneriat bulgaro-austriac, pastrandu-se un stil arhitectonic traditional ce pastreaza romantismul si confortul vechiului mod de viata bulgaresc. Initial, statiunea continea numai vilele din actualul Holiday Village, iar in 1989 a fost construit si Hotelul Pelican. Complexul Duni Resort a devenit foarte cunoscut si apreciat in anii 2000, dupa constructia hotelurilor de 5 stele.


Statiunea Duni are facilitati turistice excelente si servicii all inclusive de cea mai buna calitate. Complexul Duni Resort se adreseaza in special familiilor cu copii, avand foarte multe facilitati pentru cei mici. Exista personal dedicat pentru copii,  se organizeaza zilnic spectacole si concursuri iar seeara au loc spectacole de divertisment si petreceri.

La Duni, plaja are nisipul fin iar intrarea in apa este foarte lina datorita golfului in care este amplasata statiunea. Avand circuit inchis (nu intra nimeni din exterior, accesul in resort se face numai in baza voucherului de cazare) Duni Resort ofera turistilor multe facilitati de petrecere a vacantei, printre care mai multe terenuri de tenis, centre de inchirieri biciclete si echipamente pentru practicarea sporturilor nautice.

Duni Resort pune la dispozitie turistilor 3 hoteluri de 4 stele si 2 hoteluri de 5 stele. Toate hotelurile din Duni ofera servicii all inclusive (pachete turistice care includ cazare, masa, bauturi locale alcoolice si racoritoare precum si accesul la majoritatea facilitatilor oferite de complex).


Hotel Holiday Village 4*- construit în anul 1986 si complet renovat in 2010 cuprinde vile cu unul sau doua etaje cu un total de 294 de camere.
Hotel Holiday Village 4* - la 300-500 de metri de plaja


Hotel Belleville 4* - construit în anul 2003, cuprinde 201 camere
Hotel Belleville 4* - la 300 de metri de plaja


Hotel Pelican 4* - Construit în anul 1989 si complet renovat în 2009, cuprinde 238 de camere
Hotel Pelican 4* - la 200 de metri de plajaHotel Marina Beach 5* - Construit în anul 2007, are 261 de camere
Hotel Marina Royal Palace 5* - Construit în anul 2004, are 311 camere
Hotel Marina Royal Palace 5* - la 50 de metri de plaja
-  piscina interioara (168 m², doar pentru oaspetii hotelului Marina Royal Palace)
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 14 hoteluri