Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Resort Akbuk

   Didim, Turcia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Localizare
Hotel Ramada Resort Akbuk, este situat in zona Akbuk, la 20 km de statiunea Didim.

Oferind o zonă de plajă privată şi o piscină în aer liber cu tobogane, complexul Ramada Akbük este situat în Akbük. După un antrenament la sala de fitness, oaspeţii se pot relaxa în baia turcească sau la saună.Plaja
Plaja este publica cu nisip fin, exista disponibil un transport pana la plaja la fiecare 20 de minute. Prosoapele, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Activitati
Piscina in aer liber, club de noapte, sala de gimnastica, sala de fitness, baie turceasca, sauna, inchirieri biciclete.

Website
http://www.ramadaresortakbuk.com/

Tip de masa
All Inclusive 24 de ore

Categorie 4*

Facilitati

Aqua park
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Piscină
Centru SPA

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.