Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURUM SPA & BEACH RESORT

   Didim, Turcia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Aurum Spa & Beach Resort se va deschide in 2016 si va fi construit pe o suprafata de 55.000m2. Este este situat la o distanta de 65km de aeroportul din Bodrum si 10km de Didim.Spa & Wellness
Oaspetii se pot relaxa optand pentru sauna si baie turceasca iar contra-cost pentru mai multe tipuri de masaje corporale si tratamente.

Drinks & Food
In cadrul restaurantului principal clientii vor servi mancaruri delicioase in stil bufet iar in cadrul restaurantelor a-la-carte vor servi mancaruri cu specific turcesc, italian si pescaresc. Pentru restaurantele a-la-carte este necesara o rezervare il prealabil si este gratuita o singura data per sejur. Oaspetii se pot racori optand pentru oricare dintre cele 6 baruri ale resortului.

Sport & Divertisment
Oaspetii pot opta pentru tenis de camp, darts, tenis de masa, aerobic, gimnastica, step, centru fitness, animatie, spectacole nocturne, discoteca, mini-fotbal, volei pe plaja si tir cu arcul.

Localizare
Hotelul Aurum Spa & Beach Resort se va deschide in 2016 si va fi construit pe o suprafata de 55.000m2. Este este situat la o distanta de 65km de aeroportul din Bodrum si 10km de Didim.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.