Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holbina - Trei Bibani - Dunavatul de Jos


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Adresa: Comuna Murighiol, Jud Tulcea
Situare: 32 km pe canale cu plecare din Dunavatul de Jos

Descriere: Holbina este locul ideal pentru pescuit si explorari, dar si pentru confort si relaxare, fiind cel mai luxos resort al Deltei. Toate cele 19 camere si apartamentul sunt utilate la cele mai inalte standarde si sunt echipate cu Smart TV-uri satelit.Imagineaza-ti ca tot ce auzi este vantul, care adie usor, leganand usor salciile si odata cu ele, barca in care te afli. Esti doar tu si cea mai mare captura a ta de pana acum. Alaturi de tine, in aceasta batalie, este doar echipamentul tau de pescuit cel mai bun. A costat o mica avere, dar a meritat. Momentul acesta este de nepretuit. Nu iti inchipui. Este adevarat, chiar se intampla. Va fi o poveste excelenta intr-o buna zi. O poveste adevarata.

E dificil sa exprimi in cuvinte sentimentul pe care il aveti cand ajungi prima oara la Holbina. Contrastul dintre salbaticia pura si resortul luxos este cu adevarat coplesitor. De la Dunavat, drumul pana la noi dureaza 45 de minute, strabate numeroase canale bogate in flora si fauna si poate fi considerat o expeditie in sine. Astfel, cand veti ajunge la noi, veti fi deja relaxat, stiind ca ati lasat in urma agitatia orasului.

Holbina Trei Bibani este o zon de care te indrgostesti la prima vedere, indiferent c esti pescar, iubitor de psri si natur, copil sau adult. Este un loc mirific, in care te poti refugia in zilele in care vrei s fii doar tu cu tine sau cu cei apropiati. Situat intre lacurile Dranov si Razim si la aproape o or de plajele Perisor sau de Gura Portitei, care au iesire la Marea Neagr.

Facilitati hotel:

Restaurant -40 de locuri, internet, terasa exterioara semi-acoperita - 40 de locuri, gradina de 10.000 mp, helipad, bar de zi, barbeque, Fitness/Wellness/Sport, piscina in aer liber -una pentru adulti si una pentru copii.
Distractie: organizarea de excursii in Delta Dunarii, birdwathing, partide de pescuit sportiv, pensiunea fiind renumita pentru cele mai intense partide de pescuit.

Facilitati camere:

Structura hotel:

- 8 Camere duble matrimoniale Deluxe (cu regim Double sau Single)
- 2 Camere duble matrimoniale Standard (cu regim Double sau Single)
- 1 Apartament:

- Camere duble matrimoniale Deluxe (suprafata totala 27 mp), camera cu un pat dublu matrimonial (1600/1900) si baie. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si un copil sub12 ani. Spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar.

- Camere duble matrimoniale Standard (suprafata totala 16 mp), camera cu un pat dublu matrimonial (1600/1900) si baie. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si un copil sub12 ani. Spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar,

- Apartament (suprafata totala 46 mp), compus din camera cu un pat dublu matrimonial (1600/1900), o camera cu 2 paturi twin (900/1900) si o canapea extensibila si baie. Numarul maxim de persoane admise este 4 adulti si un copil sub12 ani. Spatiul nu permite instalarea unui pat suplimentar,

Dotari camere: aer conditionat, tv led, minibar, seif, foehn, papuci, wi-fi.

Structura HOTEL 2 (VILA): 2 Apartamente:
- Apartament 1 (suprafata totala 55 mp), compus din 2 camere cu pat dublu matrimonial (1600/1900), living cu fotolii si masa si baie. Numarul maxim de persoane admise este 4 adulti si un copil sub12 ani. Spatiul nu permite instalarea unui pat suplimentar,

- Apartament 2 (suprafata totala 55 mp), cmpus din 2 camere cu pat dublu matrimonial (1600/1900), o camera cu 2 paturi twin (900/1900) si baie. Numarul maxim de persoane admise este 6 adulti si un copil sub 12 ani. Spatiul nu permite instalarea unui pat suplimentar,

Dotari camere: aer conditionat, tv led, minibar, seif, foehn, papuci, wi-fi.

Structura HOTEL CM: - 2 Camere duble matrimoniale,
- 3 Camere duble twin beds:

- Camere duble matrimoniale (suprafata totala 21 mp), camera cu un pat dublu matrimonial (1600/1900) si baie. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si un copil sub12 ani. Spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar.

- Camere duble twin beds (suprafata totala 14 mp), camera cu 2 paturi twin (900/1900) si baie. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si un copil sub12 ani. Spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar,

Dotari camere: aer conditionat, tv led, minibar, seif, foehn, papuci, wi-fi.

Structura RESTAURANT: 3 Camere duble twin beds, un restaurant AA la carte, terasa, bar, sala de evenimente si conferinte, cu terasa, 2 piscine (piscina pentru adulti, piscina pentru copii) si Jacuzzi

- Camere duble twin beds (suprafata totala 26 mp), camera cu 2 paturi twin (900/1900) si baie. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si un copil sub12 ani. Spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar,

Dotari camere: aer conditionat, tv led, minibar, seif, foehn, papuci, wi-fi.

Partide de pescuit:

Pescuitul este o competitie, fie ca este sportiv sau de agreement. Esti doar tu si pestele. Depinde de tine cine este castigatorul. La Holbina, practicam pescuitul cu adevarat sportiv si organizam competitii periodic. Una dintre acestea este Pikemaster, care se numara printre cele mai importante cupe de pescuit la stiuca din Europa.
In anii precedenti, am fost asistati de arbitrii de la Asociatia de Pescuit Sportiv, masuratorile au fost filmate, iar premiile au variat intre 500 si 3000 de euro.

Stiucile sunt pesti mari, de prada, situate in varful lantul trofic din apele Deltei. Supranumita alupul baltiloraa stiuca este un peste insatiabil, in special primavara, de aceea poate atinge dimensiuni mari, uneori cantarind chiar 4-5 kg. Evident, stiucile sunt printre cele mai ravnite trofee din colectia de fotografii a oricarui pescar. In mod normal, pentru pescuit la stiuca vei avea nevoie de o varga de 2m, de duritate medie. La Holbina, stiucile sunt mari, de aceea iti recomandam o varga mai rezistenta. Daca vorbim despre momeala, cea vie este mereu recomandata, dar stiucile sunt atrase si de linguri. Atat cea vie, cat si cea artificiala se alege in functie de marimea pestelui: cu cat e mai mare stiuca, cu atat mai mare va fi si momeala. Pescuitul la stiuca necesita multa tehnica si experienta, care se dezvolta in timp. Veti avea mereu la indemana sfaturile pescarilor experti de la Holbina, care va vor insoti in barca.

Pentru pescarii cei mai iscusiti, am creat Clubul Pikemaster: destinat exclusiv celor care au iesit invingatori din lupte cu stiuci mai mari de 1m.
Stiti deja ce trebuie sa faceti ca sa deveniti membru.




Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.