Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise

   Crisan, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Localizare:


Hotel Sunrise se afla la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi.


Dotari hotel si facilitati:


Hotelul dispune de 74 camere.


· 29 de camere duble twin si matrimoniale.


· 45 de camere duble twin si matrimoniale bungalow in satul pescaresc.



Satul pescaresc este compus din 10 constructii care respecta arhitectura traditionala a caselor pescaresti si confortul necesar clasificarii de 4 margarete.


Dotari camera:


· aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, telefon.


Restaurantul pe doua nivele (fumatori, nefumatori) unde se pot servi mancaruri traditionale din peste specifice zonei sau mancaruri din meniul international.



Sali de conferinta:


1 - (capacitate de 30 de locuri, dotat cu video-proiector, ecran de proiecie, flipchart, televizor i video, internet wireless).


Piscine, sezlonguri, umbrele de soare,terase in aer liber zi si noapte,locuri de joaca pentru copii.



Facilitari copii:


Pentru copii cu varste cuprinse intre 0 - 5 ani au gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar.


Croaziere destinate persoanelor care iubesc natura, oferim excursii cu barca rapida, lotca pe Dunare, canale si lacuri, in cautarea coloniilor de pasari si a cailor salbatici – contra cost.


Transfer cu ambarcatiune 25 de locuri pe ruta Murighiol – hotel, cu parcare in Murighiol ( contra cost)


Transfer Tulcea – Crisan ( hotel Sunrise) sau retur ( contra cost)


Salupa rapida 200 CP capacitate 12 persoane.


Greutate maxima admisa este de 20 kg/persoana.


Facilitati la transfer:copii de la 0 – 5 ani au gratuitate



Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.