Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEMA Design Hotel and Spa - Adults Only, Hersonissos

   Analipsis, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

În inima insulei Creta, unde soarele întâlnește marea, se află un paradis al indulgenței, destinat celor care caută luxul rafinat. NEMA Design Hotel & Spa 5*, un hotel de tip boutique exclusivist Adults-Only.

Eleganță la malul mării, design șic și modern, o lume a intimității și izolării supreme. Răsfățați-vă cu luxul suprem, scufundați-vă într-o lume de seninătate pură și lăsați-vă purtați de magia momentului.Localizare La numai 2 km de centrul orașului Hersonissos, un loc popular pentru viața de noapte, plaja cu tobogane, baruri, sporturi și sporturi extreme, bungee jumping și centre comerciale, aproape de plajă. La o distanță de 20 de metri se găsește un supermarket, iar la 300 de metri se află o stație de autobuz. Acvariul Aquaworld se află la 5 km, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Nikos Kazantzakis, situat la 15 km de proprietate.

Facilitati hotel Oferind o piscină magnifică în aer liber și un restaurant, NEMA Design Hotel & Spa - Adults Only 5* oferă cazare în Analipsi din Hersonissos. Complexul dispune de o plajă privată cu nisip. Accesul WiFi gratuit este disponibil în toate zonele. La proprietate există o recepție deschisă nonstop.

Facilitati camera Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV, frigider și seif. Fiecare cameră include o baie privată cu articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Facilitati

Wi-Fi
Bar
Sală de conferințe
Seif
Aer condiționat
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Saună
Umbrela si sezlonguri la piscina
Adults Only
Spatiu exterior verde
Piscină
Centru SPA

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.