Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Forum Suites (K)

   Daratso


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Un hotel renovat recent, foarte apreciat de oaspetii sai si amplasat pe plaja de nisip Chrissi Akti.Localizare: la cativa pasi de plaja de nisip Chrissi Akti, la doar 4 km de orasul Chania si 23 km de aeroportul din Chania.
Dotari camere: Hotelul dispune de 44 camere spatioase si decorate modern. Studiourile au in medie 28 mp si sunt dotate cu aer conditionat, mini bucatarie, frigider, seif (contra cost, aprox 12 EUR/saptamana), televizor, acces internet WiFi (contra cost, aprox 20 EUR/saptamana), filtru de cafea, uscator de par, telefon, balcon. Apartamentele au aproximativ 39 mp si sunt ideale pentru familiile cu copii. Au un dormitor separat si un living room cu o canapea.
Facilitati hotel: restaurant, snack bar, piscina, sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina, contra cost pe plaja), piscina si loc de joaca pentru copii, centru fitness.
Web site: /www.forumsuites.gr

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.