Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel TTS Spa&Wellness

   Covasna, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Despre hotel TTS Spa&Wellness 4*, Covasna

Revelion 2021

Pachetul include:
- sejur 3 nopti in perioada 31.12.2020 - 03.01.2021;
- pensiune completa (cu pachete de bauturi incluse/fiecare masa);
- program divertisment asigurat de cover band, DJ dar si formatie de muzica live;
- 01.01.2021 - Carnaval - tinuta obligatorie;
- 02.01.2021 - Balul Portului Popular - tinuta obligatorie.

Pachet 3 nopti/4 zile
Camera Single - 3350 RON / pachet / sejur
Camera Dubla - 4995 RON / pachet / sejur (2 persoane)
Suita Familie - 5700 RON / pachet / sejur (2 persoane)
Apartament Deluxe - 6210 RON / pachet / sejur (2 persoane)
Apartament Presidential - 10520 RON / pachet / sejur (4 persoane)

Observatii:
- Copiii pana la 5 ani beneficiaza gratuit de cazare si masa in camera cu parintii;
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 5-10 ani achita 800 RON / sejur – pat suplimentar inclus – fara loc la masa adultilor;
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 10 – 14 ani achita 1200 RON / sejur – pat suplimentar inclus – cu loc la masa adultilor;
- Copiii cu varsta peste 14 ani – sunt considerati adulti;
- Datorita situatiei epidemiologice LOCURILE SUNT LIMITATE !!!
- Pentru rezervare ferma, se achita un avans de 30% care va fi returnat numai in cazul in care evenimentul nu se va putea desfasura !!!

Craciun 2020

Pachetul include:
- sejur 3 nopti in perioada 24.12.2020 - 27.12.2021;
- pensiune completa;
- Open bar la fiecare masa servita;
- Vizita lui Mos Craciun;
- Colindatori;
- program divertisment dar si alte surprize minunate;

Pachet 3 nopti/4 zile
Camera Single - 2270RON / pachet / sejur
Camera Dubla - 3310 RON / pachet / sejur (2 persoane)
Suita Familie - 3830 RON / pachet / sejur (2 persoane)
Apartament Deluxe - 4170 RON / pachet / sejur (2 persoane)
Apartament Presidential - 4520 RON / pachet / sejur (2 persoane)

Observatii:
- Copiii pana la 5 ani beneficiaza gratuit de cazare si masa in camera cu parintii;
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 5-10 ani achita 300 RON / sejur – pat suplimentar inclus – fara loc la masa adultilor;
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 10 – 14 ani achita 650 RON / sejur – pat suplimentar inclus – cu loc la masa adultilor;
- Copiii cu varsta peste 14 ani – sunt considerati adulti;
- Datorita situatiei epidemiologice LOCURILE SUNT LIMITATE !!!
- Pentru rezervare ferma, se achita un avans de 30% care va fi returnat numai in cazul in care evenimentul nu se va putea desfasura !!!

Hotelul TTS 4* Spa & Wellness Covasna se afla in Covasna si ofera acces gratuit la internet WiFi si un centru spa. Hotelul are gratar si sauna, iar oaspetii pot lua masa la restaurant sau pot savura bauturi la bar. La proprietate exista parcare privata grauita.
Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, iar unele dintre ele includ o zona de relaxare, pentru un plus de confort. Oaspetii pot savura o ceasca de ceai in timp ce admira vederea la munte sau la gradina. Camerele au baie privata cu dus sau cada, bideu si halate de baie. Pentru un plus de confort, proprietatea asigura articole de toaleta gratuite, papuci si uscator de par.
Receptia proprietatii este deschisa nonstop. Puteti juca tenis de masa si biliard la hotel. De asemenea, se ofera si servicii de inchirieri de biciclete.
La parterul hotelului este zona de receptie, lobby bar, restaurantul cu o capacitate de 150 de locuri si zona administrativa; la etajele 1,2,3 sunt camerele, iar la etajul 4 doua sali de conferinta si un lobby bar.

Hotelul detine de asemenea centru de relaxare (piscina interioara, sauna, camera cu efect salina cu sare din Himalaya, sala gimnastica - fitness), baza de tratament moderna, parcare.
Baza de tratament a hotelului ofera turistilor o gama larga de tratamente balneoclimaterice cum ar fi: tratatament factori naturali (bai CO2, mofeta), electroterapie (realizata cu ajutorul curentilor de joasa frecventa, de medie frecventa si de inalta frecventa), hidroterapie, dus Vichy, termoterapie, kinetoterapie, terapia cu inhalatii si aerosoli, masaj medical.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.