Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel California

   Cap Aurora, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Serviciile de masa se acorda in restaurantele proprii in sistem all inclusive.
Facilitati copii:Primul si al doilea copil intre 0-12 ani cazati in camera cu doi adulti beneficiaza de gratuitate 100 % la cazare si masa, cu pat suplimentar inclus(maxim 1/camera)
Facilitati pentru turistii cazati la hotelurile din grupul CoHotels:Intrarea gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor) la piscina Hotelului California; Intrare gratuita la sauna si jacuzzi la hotel California; 2 sezlonguri/camera pe unul dintre sectoarele de plaja: plaja Copiilor, pe plaja Jupiter si pe plaja California , pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels. La fiecare din cele trei plaje turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori; In fiecare seara trupe live, trupe de dans si numere de magie pe scena restaurantului Delta. Restaurant Cucina Italiana bucataria mediteraneana, canzonete italiene,cuptorul cu pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata,Internet wifi gratuit; Restaurant Fish & Grill- situat pe malul marii; Internet cafAS, Xbox si PS3 Club.
CLUBUL COPIILOR totul gratuit pentru turistii Cohotels
Casa cu Povesti pe scena din de sub cupola teatrului din parcul Baby Land vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate.
Centrul de Balet si Dans cursurile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii ale dansatorilor profesionisti ai cluburilor de dans din intreaga tara.
Atelierul de Creatie intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal,va da ocazia punerii in practica acelor invatate.
Plaja Copiilor o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu mini- piscine, tobogane, jucarii gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah, darts si aparate de fitness.
Parcul copiilor in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, sunt instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.
Gradinita cu program de babysitting locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului.
La sejur de minim 5 nopti, turistii beneficiaza gratuit de 3 spectacole:un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii la Teatrul de vara Jupiter(01.07-31.08.2019), 2 bilete la Paradis Land-parc aventura si 2 bilete la Galaxy WaterPark Jupiter.
In hoteluri nu se accepta animale de companie.

Facilitati

Adecvat pentru copii
All Inclusive
Wi-Fi
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.