Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST WESTERN BUCOVINA

   Gura Humorului, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Revelion 2021


Pret / persoana in camera dubla / sejur

Clasic - Camere cu 2 paturi ce pot fi unite, camere fară balcon, etajul 1-5 - 530 euro / persoana

Premium - Camere matrimoniale sau cu 2 paturi ce pot fi unite, camere cu balon, etajul 6-7 - 570 euro / persoana

Familly Vip - Camere matrimoniale interconectate cu camere single, camere fară balcon , etajul 4-5 şi 2 camere duble vip, camere cu balcon, vedere centrală, etajul 8 - 610 euro / persoana

De Luxe - 4 garsoniere, camere cu balcon , vedere centrală, etajul 1-4 şi 2 apartamente, camere cu balcon , vedere centrală, etajul 8 - 660 euro / persoaa

Zi adiţională pret/ euro/ loc în dublă/ zi/ cazare cu mic dejun inclus - 35 euro

Supliment camera single - 25 euro / noapte



Pe toată perioada sejurului se ofera acces GRATUIT la zona SPA, respectiv saună finlandeză, saună turcească , jacuzzi şi salină cu sare adusă de la Salina Praid.


Pentru copiii de până la 3 ani, cazaţi în camera parinţilor, serviciile de cazare şi masă sunt gratuite.

Tarife copii 3 - 13 ani :

Loc la masă în Restaurant cu părinţii - 330 euro

Loc la masă în Restaurantul Copiilor - mezanin - 210 euro


Micul dejun, brunch-ul şi cinele copiilor, pe tot parcursul sejurului, vor fi organizate în Restaurantul Copiilor situat la mezanin, lângă spaţiul de joacă, deci separat de părinţi.



Program


Miercuri, 30 Decembrie


14,00 -18,00 Sosirea şi cazarea oaspeţilor

18,00-21,30 Petrecere de Ignat – Pomana porcului – la “Mosia din Arinis”. Ne vom incalzi alaturi de copii colindatori langa pirostrii in care vom avea vin rosu cu mirodenii, mamaliguta si pomana
porcului din belsug, alaturi de alte bunatati traditionale de sezon. Băuturi tradiţionale incluse: afinată, tuica şi vinul casei.

Program pentru copii : 18,00-21,30 Petrecere de Ignat – Pomana porcului – la “Mosia din Arinis”. Ne cunoastem si ne jucam in poenita de la han.


Joi, 31 Decembrie


08,00-11,00 Mic dejun în Restaurantul "Casa cu Pridvor".

11,00-15,00 Brunch cu muzică ambientală în Restaurantul "Casa cu Pridvor". Băuturi alcoolice incluse.

Opţional şi contra cost : 14,00-18,00 Plimbare cu vestita Mocaniţă cu aburi la Vatra Moldovitei. Pret 35 de lei de pers adulta si 15 lei/copil şi Muzeul Oului de la Moldoviţa – 5 lei /pers bilet intrare SAU timp liber în hotel cu acces gratuit la saună finlandeză, saună turcească şi salină sau contra cost, masaje, electrostimulare, hidro aromaterapie, detoxifiere pe baza de ioni şi tratamente corporale.

20,30-04,00 Cina FESTIVA de Revelion cu mâncare şi băutură pe alese şi muzică live, Formatia Rekord si Calin Brateanu. Băuturi tradiţionale şi internaţionale incluse: afinată, palincă, tuica ,bere, vinul casei, vodcă, whisky, gin , etc. Invitata serii va fi o renumita interpretă de muzică populară din Bucovina. Toate aceste vor întregi petrecerea de bun venit a anului 2021!

Program pentru copii : 20,30 – 01,00 Revelionul copiilor – în Restaurantul Copiilor- mezanin. Petrecere tematică cu entertainerii noştri. Program de animaţie cu jocuri şi concursuri interactive.


Vineri, 1 Ianuarie


08,00-11,00 Mic dejun în Restaurantul "Casa cu Pridvor".

11,00-15,00 Brunch cu muzică ambientală în Restaurantul "Casa cu Pridvor". Băuturi alcoolice incluse.

OPTIONAL si CONTRA COST : 13,00-17,00 Atelier creativ - “Desenăm iarna pe sticlă”. In cadrul acestui atelier vom învăţa tehnica picturii pe sticlă. Pret 20 lei/pers SAU timp liber în hotel cu acces gratuit la saună finlandeză, saună turcească şi salină sau contra cost, masaje, electrostimulare, hidro aromaterapie, detoxifiere pe bază de ioni şi tratamente corporale.

20,00-02,00 Carnaval de Revelion cu muzică live . Tombolă cu premii. Băuturi tradiţionale şi internaţionale incluse: afinată, palincă, tuică, bere, vinul casei, vodcă, whisky, gin , etc. Nu uitaţi să vă luaţi costumele cu dumneavoastră.

Program pentru copii : 20,00 -21,00 Cina in restaurantul copiilor –mezanin / 21,00-23,00 Carnavalul copiilor – mezanin. Petrecere tematică , miniconcurs de talente cu animatorii noştrii.


Sambata, 2 Ianuarie


08,00-11,00 Mic dejun în Restaurantul "Casa cu
Pridvor".
11,00-15,00 Brunch cu muzică ambientală în Restaurantul "Casa cu Pridvor". Băuturi alcoolice incluse.

OPTIONAL si CONTRA COST : 13,00-17,00 Excursie organizată cu ghid specializat la Mănăstirea Moldoviţa, urmată de o vizită la muzeul oului din Vama ca mai apoi să ne îndreptăm spre Capela Sixtină a Orientului, Manăstirea Voroneţ. Pretul excursiei este de 20 Euro/pers si se organizeaza pentru minim 12 persoane inscrise. SAU timp liber în hotel cu acces gratuit la saună finlandeză, saună turcească şi salină sau contra cost, masaje, electrostimulare, hidro aromaterapie, detoxifiere pe bază de ioni şi tratamente corporale.

19,00-22,00 Cina câmpenească, la Moşia noastră din Ariniş. O adevărată petrecere, cu multă voie bună, ţuică şi vin fiert, borş, tochitură bucovineană, cozonac şi plăcinte „ poale-n brâu”. Băuturi tradiţionale incluse: afinată, ţuică şi vinul casei. Program folcloric, muzica live şi foc de tabără.

Program pentru copii : 18,00-19,00 – Cina in restaurantul copiilor – Mezanin. ***Copiii mănâncă în hotel cina şi nu la
han / 19,00-22,00 Program de animaţie cu jocuri outdoor la hanul nostru din Ariniş susţinut de animatorii noştri.


Duminica, 3 Ianuarie


08,00-11,00 Mic dejun în Restaurantul "Casa cu Pridvor"


Condiţii de rezervare :
30 % avans la comanda fermă
Avansul se constitue ca o garanţie a rezervării, este nerambursabil şi se constitue ca o penalizare în caz de anulare după 15 Noiembrie 2020.
Diferenţa de 70 % se va achita până la data de 20 decembrie 2020.



Revelion 2021 YOUNG

Ne adresam celor mai tineri decat noi, care masoara altfel trecerea timpului, fara indoiala si petrecerea va fi altfel.....



Pret / persoana in camera dubla / sejur

Clasic - Camere cu 2 paturi ce pot fi unite, camere fară balcon - 480 euro / persoana

Premium - Camere matrimoniale sau cu 2 paturi ce pot fi unite, camere cu balon - 520 euro / persoana

Familly Vip - Camere matrimoniale interconectate cu camere single, camere fară balcon , etajul 4-5 - 560 euro / persoana

De Luxe - 4 garsoniere şi 2 apartamente - 610 euro / persoaa

Zi adiţională pret/ euro/ loc în dublă/ zi/ cazare cu mic dejun inclus - 35 euro



Pe toată perioada sejurului se ofera acces GRATUIT la zona SPA, respectiv saună finlandeză, saună turcească , jacuzzi şi salină cu sare adusă de la Salina Praid.


Pentru copiii de până la 3 ani, cazaţi în camera parinţilor, serviciile de cazare şi masă sunt gratuite.

Tarife copii 3 - 13 ani :

Loc la masă în Restaurant cu părinţii - 300 euro

Loc la masă în Restaurantul Copiilor - mezanin - 180 euro


Micul dejun, brunch-ul şi cinele copiilor, pe tot parcursul sejurului, vor fi organizate în Restaurantul Copiilor situat la mezanin, lângă spaţiul de joacă, deci separat de părinţi.

Dupa cina , in fiecare seara, copiii raman in hotel si se vor bucura de un program de distractie si voie buna asigurat de animatorii nostri.


Servicii incluse:
Cazare , mic dejun , pranz si cina buffet inclus in pachet
Bauturi incluse: afinata, tuica, vinul casei

30 decembrie: 18,00-21,30 Petrecere de Ignat – Pomana porcului – la “Mosia din Arinis” Ne vom incalzi alaturi de copii colindatori langa pirostrii in care vom avea vin rosu cu mirodenii, mamaliguta si pomana porcului din belsug.

31 Decembrie 20,30-04,00 Cina FESTIVA BUFET de Revelion cu mâncare şi băutură pe alese . Programul artistic va fi asiguratd e DJ. Invitat surpriza. Băuturi tradiţionale şi internaţionale incluse: afinată, tuica, vinul casei, vodka, whiskey, gin, etc.
Toate aceste vor întregi petrecerea de bun venit a anului 2021!

01 Ianuarie 20,00-02,00 Carnaval de Revelion cu meniu buffet si DJ. Băuturi tradiţionale şi internaţionale incluse: afinată, tuică, vinul casei, vodcă, whisky, gin , etc. Nu uitaţi să vă luaţi costumele cu dumneavoastră.

02 Ianuarie 19,00-22,00 Cina câmpenească, la Moşia noastră din Ariniş. O adevărată petrecere, cu multă voie bună, ţuică şi vin fiert, borş, tochitură bucovineană, cozonac şi plăcinte „ poale-n brâu”. Băuturi tradiţionale incluse: afinată, ţuică şi vinul casei. Program folcloric, muzica live şi foc de tabără.

Pe tot parcursul sejurului d-voastra la noi Micul dejun si brunch-ul vor fi organizate în Restaurantul Casa cu Pridvor , situat la parterul hotelului iar CINELE vor fi la Salonul Tisa ( situat in spatele hotelului).


Entertainment pe toata perioada sejurului:
Home Cinema, creaţii celebre ale marelui şi micului ecran, vor rula zilnic in Sala Mesteacanul;
Darts si tenis de masa;
Rummy, table, sah, carti de joc;


Opţional şi contra cost
Atelier de turtă dulce - fiecare familie îşi construieşte şi decorează propria casă din turtă dulce *** Preţ 90 lei/căsuţa
Plimbare cu vestita Mocaniţă cu aburi şi Muzeul Oului de la Moldoviţa *** Pret 35 lei/pers adulta si 15 lei /copil
Atelier creativ - “Desenăm iarna pe sticlă” In cadrul acestui atelier vom învăţa tehnica picturii pe sticlă. *** Pret 20 lei/pers
Excursie organizată cu ghid specializat la Mănăstirea Moldoviţa , urmată de o vizită la muzeul oului din Vama ca mai apoi să ne îndreptăm spre Capela Sixtină a Orientului, Manăstirea Voroneţ. Pretul excursiei este de 20 Euro/pers si se organizeaza pentru minim 12 persoane inscrise.


Condiţii de rezervare :
30 % avans la comanda fermă
Avansul se constitue ca o garanţie a rezervării, este nerambursabil şi se constitue ca o penalizare în caz de anulare după 15 Noiembrie 2019.
Diferenţa de 70 % se va achita până la data de 20 decembrie 2020.



Craciun 2020


Se spune, că doar în Bucovina, poţi trăi cu adevărat magia sărbătorilor de Crăciun... Veniţi aici, ... şi veţi fi desfătaţi cu poveştile, cu locurile şi peisajele unice, cu oamenii primitori, cu glasurile colindătorilor, dar si cu bucatele de soi ale Tarii Fagilor.


Pret / persoana in camera dubla / sejur

Clasic - Camere cu 2 paturi ce pot fi unite, camere fară balcon, etajul 1-5 - 390 euro / persoana

Premium - Camere matrimoniale sau cu 2 paturi ce pot fi unite, camere cu balon, etajul 6-7 - 440 euro / persoana

Familly Vip - Camere matrimoniale interconectate cu camere single, camere fară balcon , etajul 4-5 şi 2 camere duble vip, camere cu balcon, vedere centrală, etajul 8 - 490 euro / persoana

De Luxe - 4 garsoniere, camere cu balcon , vedere centrală, etajul 1-4 şi 2 apartamente, camere cu balcon , vedere centrală, etajul 8 - 520 euro / persoaa

Zi adiţională pret/ euro/ loc în dublă/ zi/ cazare cu mic dejun inclus - 35 euro

Supliment camera single - 25 euro / noapte



Pe toată perioada sejurului se ofera acces GRATUIT la zona SPA, respectiv saună finlandeză, saună turcească , jacuzzi şi salină cu sare adusă de la Salina Praid.

Pentru copiii de până la 3 ani, cazaţi în camera parinţilor, serviciile de cazare şi masă sunt gratuite.

Tarife copii 3 - 13 ani :

Loc la masă în Restaurant cu părinţii - 280 euro

Loc la masă în Restaurantul Copiilor - mezanin - 180 euro


Micul dejun, brunch-ul şi cinele copiilor, pe tot parcursul sejurului, vor fi organizate în Restaurantul Copiilor situat la mezanin, lângă spaţiul de joacă, deci separat de părinţi.

Hotelul BEST WESTERN BUCOVINA a amenajat un spaţiu dedicat exclusiv COPIILOR , situat la mezaninul hotelului. Aceştia vor fi supravegheaţi permanent între orele 10,00-19,00 , în fiecare zi, pentru a se putea bucura de numeroasele mijloace de divertisment puse la dispoziţie.


Acestea fiind zise, vă propunem un pachet de servicii ALL INCLUSIVE, în care băuturile vor curge din belşug, iar meniurile vor fi special pregătite atât pentru iubitorii de mâncăruri tradiţionale, cât şi pentru vegetarieni!


Program :

Miercuri, 23 Decembrie


14,00 -18,00 Sosirea şi cazarea oaspeţilor

18,00-21,30 Petrecere de Ignat – Pomana porcului – la “Mosia din Arinis” Ne vom incalzi alaturi de copii colindatori langa pirostrii in care vom avea vin rosu cu mirodenii, mamaliguta si pomana porcului din belsug. Băuturi tradiţionale incluse: afinată, tuica şi vin.

Program pentru copii : 18,00-21,30 Petrecere de Ignat – Pomana porcului – la “Mosia din Arinis”. Ne cunoastem si ne jucam in poenita de la han.


Joi, 24 Decembrie


08,00-11,00 Mic dejun în Restaurantul "Casa cu Pridvor".

11,00-15,00 Brunch cu muzică ambientală în Restaurantul "Casa cu Pridvor".

12,00 – 17,00 Opţional şi contra cost : Atelier de turtă dulce - fiecare familie îşi construieşte şi decorează propria casă din turtă dulce *** Preţ 90 lei/căsuţa SAU timp liber în hotel cu acces gratuit la saună finlandeză, saună turcească şi salină sau contra cost, masaje, electrostimulare, hidro aromaterapie, detoxifiere pe bază de ioni şi tratamente corporale.

19,00-23,00 Cina bufet de Mos Ajun (cârnaţi de casă, jambon, tobă, chişca şi toate „roadele” porcului" ). Băuturi tradiţionale incluse: afinată, ţuică şi vinul casei. Asteptăm împreună cetele de colindatori şi pe
nelipsitul Moş Crăciun încărcat de cadouri. Program artistic live. Formaţia Rekord

Program pentru copii : 19,00 -20,00– Cina în restaurantul copiilor – Mezanin / 21,00 -23,00 Petrecerea copiilor după sosirea lui Moş Crăciun la mezanin . Program de animaţie cu jocuri şi concursuri interactive.


Vineri, 25 Decembrie


08,00-11,00 Mic dejun în Restaurantul "Casa cu Pridvor".
11,00-15,00 Brunch de Crăciun cu muzică ambientală în Restaurantul "Casa cu Pridvor". Băuturi alcoolice incluse

Opţional şi contra cost: 14,00-18,00 Plimbare cu vestita Mocaniţă cu aburi la Vatra Moldovitei. Pret 35 de lei de pers adulta si 15 lei/copil şi Muzeul Oului de la Moldoviţa – 5 lei /pers bilet intrare SAU timp liber în hotel cu acces gratuit la saună finlandeză, saună turcească şi salină sau contra cost, masaje, electrostimulare, hidro aromaterapie, detoxifiere pe bază de ioni si tratamente corporale

19,00-01,00 Cina festivă de Crăciun cu program de colindători şi muzică tradiţională live -Călin
Brateanu si Formaţia Rekord . Băuturi tradiţionale şi internaţionale incluse: afinată, palincă, ţuică, berevinul casei, vodcă, whisky, gin, etc. Invitata serii va fi o renumita interpretă de muzică populară din Bucovina.

Program pentru copii : 19,00-20,00 – Cina în restaurantul copiilor – Mezanin / 20,00 -00,00 Petrecerea copiilor de Sărbătoarea Crăciunului cu animatorii noştri - mezanin.


Sambata, 26 Decembrie


08,00-11,00 Mic dejun în Restaurantul "Casa cu Pridvor".

11,00-15,00 Brunch cu muzică ambientală în Restaurantul "Casa cu Pridvor".

OPTIONAL si CONTRA COST : 13,00-17,00 Atelier creativ - “Desenăm iarna pe sticlă”. In cadrul acestui atelier vom învăţa tehnica picturii pe sticlă. Pret 20 lei/pers SAU timp liber în hotel cu acces gratuit la saună finlandeză, saună turcească şi salină sau contra cost, masaje, electrostimulare, hidro aromaterapie, detoxifiere pe bază de ioni şi tratamente corporale.

19,00-22,00 Cina câmpenească, la Moşia noastră din Ariniş. O adevărată petrecere, cu multă voie bună, borş, tochitură bucovineană, cozonac şi plăcinte „ poale-n brâu”. Băuturi tradiţionale incluse: afinată, ţuică şi vinul casei. Program folcloric, fanfară şi foc de tabără.

Program pentru copii : 18,00 -19,00 Cina in restaurantul copiilor – Mezanin- ***Copiii vor mânca în hotel cina şi nu la han / 19,00 -22,00 Program de animaţie cu jocuri outdoor la hanul nostru din Ariniş susţinut de animatorii noştri.


Duminica, 27 decembrie

08,00-11,00 Mic dejun în Restaurantul "Casa cu Pridvor".



Entertainment pe toata perioada sejurului:
Home Cinema, creaţii celebre ale marelui şi micului ecran, vor rula zilnic in Sala Mesteacanul;
Darts si tenis de masa;
Rummy, table, sah, carti de joc;


Condiţii de rezervare :
30 % avans la comanda fermă
Avansul se constitue ca o garanţie a rezervării, este nerambursabil şi se constitue ca o penalizare în caz de anulare după 20 Noiembrie 2020.
Diferenţa de 70 % se va achita până la data de 20 decembrie 2020.



In ceea ce priveşte posibilităţile de petrecere a timpului liber, oferta zonei este extrem de bogată şi variată.

Oferta de agrement:
In Parcul de agrement Ariniş, vă aşteaptă:
Partia de ski & telescaun cu instalaţie de nocturnă ;
Piscina acoperită de dimensiuni olimpice;
Patinoarul natural pentru copii;
Sala de sport multifuncţională;
Aventura parc sau Tiroliana Airsoft;
Tir cu arcul;
Călărie şi plimbări cu sania trasă de cai la “Moşie”.


Atracţii turistice în zonă:
Renumitele mănăstiri cu frescă exterioară - Voroneţ, Humor, Moldoviţa ,Suceviţa, Putna, Dragomirna;
Atelierul de olărit de la Marginea, vestit pentru ceramica neagră;
Biserica romano-catolică de la Cacica si Salina Cacica;
Cetatea de Scaun a Sucevei şi Muzeul Satului Bucovinean;
Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina.


Informare:
In cazul unor calamităţi naturale, înzăpeziri sau diverse lucrări ce pot cauza blocarea traficului rutier; alimentarea cu apă, gaz sau energie electrică, hotelul Best Western Bucovina nu se face răspunzător.

De asemenea, hotelul nu işi asumă responsabilitatea pentru situaţiile în care din motive obiective, artiştii nu îşi pot onora obligaţiile asumate prin contract.



CAMERE: camerele sunt dotate cu baie cu dus sau cada, frigider, incalzire centrala, telefon, televizor, televiziune prin cablu.
FACILIATI: 2 restaurante ofera clientilor o incursiune in bucataria internationala si bucovineana. Cele 5 sali de conferinta cu dotari moderne, pot gazdui intalniri de afaceri, simpozioane, training-uri. Zona de SPA - sauna, jacuzzi, hamam, salon de fitness - va asteapta sa petreceti cateva momente de relaxare.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.