Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brasov Holiday Apartments

   Strada Egretei, Brasov Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Brasov Holiday Apartments*** reprezinta un complex de 18 apartamente complet mobilate si utilate intr-unul din cele mai frumoase si moderne cartiere rezidentiale din Brasov - Avantgarden 3. Apartamentele sunt clasificate de Ministerul Turismului cu 3 stele si pot fi inchiriate in regim hotelier, facilitand o sedere mai convenabila decat o cazare tipica la hotel, prin intimitatea si confortul oferit, evitand aglomeratia. Apartamentele sunt localizate si in acelasi bloc, insa si in blocuri diferite, distanta intre ele fiind de doar 2-3 minute.

Fiecare coltisor din cele 18 apartamente este gandit sa ofere o sedere frumoasa, linistita si calda, astfel incat oaspetii au la dispozitie tot ce este necesar: prosoape, papuci si produse cosmetice, toate personalizate. Locatia ofera un acces usor la toate punctele de interes din Brasov. Centrul Vechi, cu numeroase atractii turistice este la 4 km distanta, iar pentru pasionatii sporturilor de iarna, Poiana Brasov este la doar 20 de minute de mers cu masina.

Facilitati

Lift
Canale TV copii
Fumatul interzis
Cheie acces
Camere nefumători
Zonă fumători
Aer condiționat
Wi-Fi

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.