Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Poienita

   Baile Felix, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Poienita 3*

Hotelul Poienita este amplasat la 500 de metri de centrul stațiunii Băile Felix si oferă restaurant, piscină interioară și centru de tratament cu facilități moderne pentru hidroterapie, fizioterapie și electroterapie.

Hotelul Poienita dispune de 14 camere single, 140 duble si 4 apartamente.

Spatiile de cazare sunt dotate cu baie cu cada, telefon, TV cablu si incalzire centrala. Hotelul are o sala de restaurant (300 de locuri ), o baza de tratament (instalatii si proceduri de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie si sauna), salon de cosmetica cu produse Gerovital/Aslavital, sala de conferinte (80 locuri), schimb valutar, safe la receptie, acceptare carti de credit, servicii de spalatorie, curatatorie, calcatorie si parcare.

Tratament: 3 proceduri / zi.

Sejur minim 5 nopti!


Alte informatii: In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.


Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.

Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.

Facilitati

Baza de tratament
Piscina