Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Mures

   Calea Beiușului 28, Băile Felix 417500, Baile Felix, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Mures 2* este amplasat la circa 500 m de centrul statiunii Baile Felix.

CAMERE: 70 camere single si 290 duble. Spatiile de cazare sunt dotate cu: baie cu cada, telefon, TV, balcon si incalzire centrala.

Facilitati Hotel Mures 2*:
Hotelul are restaurant, bar de zi, terasa de vara, baza de tratament (instalatii si proceduri de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie si sauna), piscina exterioara cu apa termala, sala de conferinte, safe la receptie, acceptare carti de credit, spalatorie si parcare.

* Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include: 1 consultatie medicala; 3 proceduri /zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale, procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare.

Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate

Facilitati

Baza de tratament
Piscina

Locatie