Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Perun Lodge

   Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Perun Lodge este o proprietate de 4 stele care se află în Bansko și oferă piscină interioară și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Perun Lodge includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 150 camere. Camerele luminoase de la Perun Lodge sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Există unități de cazare care au chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile un cuptor cu microunde și o masă unde oaspeții pot mânca. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Perun Lodge oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria locală de la Perun Lodge propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Perun Lodge are în dotare jacuzzi. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Pentru cei mai mici Perun Lodge oferă pătuțuri.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 164 km.

Cele mai apropiate atracții de Perun Lodge sunt: Telegondola Bansko - 300 m, Biserica Sf. Treimi - 800 m, Stațiunea Bansko - 1,1 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: locală, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Telegondola Bansko - 300 m
Biserica Sf. Treimi - 0,8 km
Stațiunea Bansko - 1,1 km
Vihren Peak - 10 km
Beliţa - 15 km
Dobarsko - 16 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Sofia - 164 km

Facilitati

Bar
Restaurant
Fitness
Lift
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Baie cu aburi
Depozit schiuri
Cuptor cu microunde
Halat de baie
Bucătărie
Meniu à la carte
Transfer la telegondolă
Grădină
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Saună
Scaun înalt pentru copii
Paturi bebeluși
Baie cu cadă sau duș
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Sală de fitness
Ustensile de bucătărie
Chicinetă
Pardoseală de lemn sau parchet
Masă
Tenis de masă - cu plata
Telegondolă- la 300 m

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.