Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Domogled

   Baile Herculane, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Recomandat pentru:
  • odihnă, tratament balnear, conferinte, cantonamente sportive

LOCALIZARE Hotelul Domogled 3* Baile Herculane
Hotelul Domogled 3* este amplasat în centrul stațiunii Băile Herculane, la mică distanță de principalele punctele de interes din stațiune, reprezentând locația ideală pentru tratament, spa, afaceri sau relaxare.


CAZARE Hotelul Domogled 3* Baile Herculane
Capacitate: 276 locuri în 134 camere cu 2 locuri (camere cu balcon și fără balcon) și 4 apartamente
Număr etaje: 7
Dotarea camerelor: baie/duş,TV cablu, minibar, paturi twin/matrimoniale, internet wireless.

FACILITATI Hotelul Domogled 3* Baile Herculane
Restaurante/Baruri: Restaurantul hotelului are o capacitate de 150 locuri, situate la etajul 1și pot fi servite meniuri tradiționale și internaționale, atât în regim bufet cat si a la carte sau meniu prestabilit. Barul de zi cu terasă, are o capacitate de 100 de locuri și este situat la parterul hotelului, în zona de lobby.

Modul de servire a mesei: a la carte sau meniu prestabilit (meniu fix/ bufet suedez)

Servicii fără plată acordate turiştilor: informații privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; trezirea clienților la ora solicitatã; pãstrarea obiectelor de valoare; internet Wi-Fi gratuit; transmiterea de mesaje; predarea corespondenței turiștilor; acordarea de medicamente și materiale sanitare de prim ajutor în caz de accidente; pãstrarea bagajelor; comenzi taximetre;

Servicii cu plată acordate turiştilor: servicii telefonice; vânzări de mărfuri şi articole de strictă necesitate; spălat, curăţat şi călcat îmbracăminte/lenjerie, parcare, jacuzzi, închirieri biciclete, saună.

Accesul cu animale de companie: interzis.

Baza de tratament: se află în incinta hotelului.

Proceduri şi tratamente: băi cu ape minerale termale sulfuroase şi cu ape minerale termale clorurosodice atât în căzi, cât şi în bazine, cu posibilități de kinetoterapie; inhalaţii cu aerosoli; inhalaţii cu ape minerale; electro şi hidroterapie; săli de gimnastică medicală, masaj medical; kinetoterapie.Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Facilitati

Baza de tratament
Centru SPA

Locatie