Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amara Family Resort, Side Ultra All Inclusive


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Side, la doar 150 de m de plaja cu nisip și pietriș.

Dotări

Hotelul a fost modernizat de curând (în anul 2018/2019). Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un fax, un copiator, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (contra cost) în spațiile comune. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Un garaj stă la dispoziție pentru parcarea mașinii. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Din majoritatea spațiilor de cazare se poate privi marea din lateral. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. Un minibar și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 3 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de boccia și volei de plajă. Contra cost se oferă tenis. Programul de sporturi acvatice al hotelului include schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana și scufundări subacvatice. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 2 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc târziu, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilitati

Balcon
Fitness
Lift
Darts
Umbrele de soare
Magazine
Telefon
Foehn
Animatori
Club pentru copii
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Aer condiționat
Terasă
Plajă - la 150 m
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Babysitting - cu plata
Divertisment de seară
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă privată
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Bar la piscină
Servicii de înfrumusețare
Pachete Spa - cu plata
Saună
Tratamente corporale - cu plata
Baie turcească
Meniuri pentru diete speciale
Plajă cu nisip/pietriș
Seif
Minibar
All Inclusive
Camere pentru nefumători
Meniu à la carte
Piscină interioară (deschisă în sezon)
2 restaurante
Mic dejun tip bufet
Vedere la grădină
Tobogan cu apă
Spa/ centru wellness
Cameră cu aburi
Baie cu aburi
2 piscine exterioare
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
5 baruri
Manichiură & pedichiură - cu plata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.