Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bela Vista Hotel and Spa - Relais and Chateaux

   Praia Da Rocha


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Situat in Praia da Rocha, acest hotel pe malul marii se afla in centrul orasului si la 2 km de Fort de Santa Catarina si Plaja Rocha. Plaja Vau si portul Portimao Marina se afla, de asemenea, la 2 km.
Descriere: La Bela Vista Hotel & SPA - Relais & Chateaux, faceti o plimbare pe plaja, puteti lua masa la restaurantul Vista Restaurante sau va puteti bucura de o bautura la unul dintre cele 2 baruri / saloane ale hotelului.
Facilitati hotel: Restaurant, internet Wi-Fi gratuit, concierge, spalatorie-curatatorie, piscina in aer liber, umbrele si sezlonguri, terenuri de tenis, 2 baruri/saloane si un bar la piscina, centru fitness, terasa pe acoperis, sala de conferinta, room service, parcare contra cost. Bela Vista Spa are 5 sali de tratament, inclusiv camere pentru cupluri. Serviciile includ masaje de tesut profund, masaje cu pietre la cald, faciale si impachetari corporale. Sunt oferite o varietate de terapii de tratament, inclusiv hidroterapie. Centrul spa este prevazut cu o camera de aburi. Oaspetilor sub 16 ani nu li se permite accesul in SPA.
Dotari camere: Toate cele 38 de apartamente sunt decorate individual si dotate cu: aer conditionat, TV, internet Wi-Fi sau prin cablu gratuit, minibar, dotari pentru prepararea de ceai/cafea, uscator de par, fier de calcat, halate de baie si papuci, balcon.Camerele Classic au vedere la oras, camerele Elegance au vedere laterala la ocean, camerele Deluxe au vedere frontala la ocean.
Web: www.hotelbelavista.net

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.