Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOX INN CLUB (Ex.CLUB KONAKLI HOTEL FAMILY RESORT SPA)

   Alanya, Turcia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Alanya (Antalya), la o distanță de 250 m de plaja cu nisip amenajată, această proprietate de 5 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Nox Inn Club includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 206 camere. Camerele luminoase de la Nox Inn Club sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Nox Inn Club oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Nox Inn Club amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness, aerobic sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra la locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Nox Inn Club are în apropiere o plajă cu nisip.

Nox Inn Club se află la 12 km de Orașul Alanya și la 105 km de Aeroportul Antalya.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Puncte de interes
Orașul Alanya (centru) - 12 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Antalya - 105 km

Plaje în vecinătate
Plajă cu nisip amenajată - 250 m

Facilitati

Bar
Seif
Teren de tenis
Balcon
Restaurant
Fitness
Darts
Biliard
Umbrele de soare
Telefon
Foehn
Aerobic
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Sală de fitness
Piscină interioară
Saună
Baie turcească
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Închiriere echipament tenis - cu plata
Plajă - la 250 m
Tenis de câmp
Pardoseală de lemn sau parchet
Asistență medicală

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.