Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BIG BLUE SKY HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Blue Sky Alanya este de tip all inclusive, situate chiar pe malul Marii Mediterane. Pune la dispozitia oaspetilor diverse facilitati de relaxare si de petrecere a timpului liber. Ultima renovare a proprietatii a avut loc in anul 2012. Camerele puse la dispozitia clientilor sunt de tip double, triple sau family.

Descriere:

Hotelul Blue Sky Alanya este de tip all inclusive, situate chiar pe malul Marii Mediterane. Pune la dispozitia oaspetilor diverse facilitati de relaxare si de petrecere a timpului liber. Ultima renovare a proprietatii a avut loc in anul 2012. Camerele puse la dispozitia clientilor sunt de tip double, triple sau family

Localizare:

Plaja privata a hotelului se afla la doar 20 de metri, fiind nisipoasa. O alta plaja recunoscuta in zona este Cleopatra, situate la 5 minute de mers cu masina. Centrul orasului Alanya este la 2 kilometri, iar aeroportul din Antalya la 130 de kilometri. Alte populare atractii din zona sunt Castelul din Alanya, Centrul Cultural Alanya si Pestera Damlatas.

Website:

http://www.bluehotel.com/

Facilitati hotel:

Se pune la dispozitia oaspetilor o zona de plaja private, un restaurant amplasat pe acoperis cu vedere la plaja din Alanya, sala de masaj si tratamente spa, baie turceasca, sauna, divertisment pentru copii ce include jocuri video gratuite, piscina exterioara pentru adulti si copii, 4 baruri la piscina sip e plaja, sala de jocuri, magazine, schimb valutar, salon de infrumusetare, spalatorie, parcare si sporturi acvatice. De asemenea, animalele de companie sunt permise in cladire.

Facilitati camere:

Toate camerele hotelului sunt spatioase si detin aer conditionat, Wi-fi gratuity, TV cu canale prin satelit, balcon privat cu vedere la mare, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, telefon, seit si minibar.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.