Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare ALBENA Bulgaria

Prezentare ALBENA Bulgaria

• 295 km de Bucuresti • 6 km de plaja lata si cu nisip fin, potrivita pentru familii • Aqua Park Aquamania...

Citeste mai mult

Prezentare ALBENA Bulgaria


ALBENA este o statiune in care se investeste constant si va ofera mereu noi experiente de petrecere a timpului liber.

AQUA-PARKUL AQUAMANIA (considerat unul din cele mai bune 20 Aquapark-uri din Europa conform Trip Advisor)  isi va mari suprafata si va primi noi tobogane si jocuri acvatice, marindu-si capacitatea cu inca 1000 de clienti suplimentari.

O noua PISCINA OLIMPICA EXTERIOARA (50m x 25m), situata in zona de parc in apropierea hotelurilor Althea si Panorama, se va adresa atat de inotatorilor de performanta, cat si turistilor.

Centrul de Tenis cu cele 7 noi terenuri de tenis din zona hotelurilor Laguna va pune la dispozitie pentru sezonul 2018 un numar total de 19 terenuri de tenis in aer liber si 3 terenuri acoperite.

Modernizarea Centrului Ecvestru al Albenei ofera oportunitati de initiere in acest sport alaturi de instructori licentiati, precum si noi variante de trasee de calarie pe plaja la apusul soarelui.

Grija pentru mediu este o prioritate in Albena.
Albena se dedica in continuare conceptului de statiune ecologica, ce pune pret atat pe calitatea aerului, a plajelor (este detinatoare Blue Flag de peste 20 ani) precum si a produselor oferite in cadrul hotelurilor (peste 50% din fructele si legumele servite provin din cadrul culturilor proprii).

De asemenea, se doreste ca transportul in interiorul statiunii sa fie unul ecologic si se fac investitii in spatii noi de parcare precum si zonele pietonale. Deplasarea in interiorul statiunii se va face cu ajutorul mijloacelor de transport electrice sau cu ajutorul scarilor rulante ce face legatura intre zona de parc si cea de plaja.

Cautarea nu a intors nici un rezultat! Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!

Toate ofertele pentru City Break se afiseaza pentru 2 adulti.
Pentru oferte personalizate de tip City Break (1 adult / 3 adulti / 2 adulti + 1 copil) va rugam sa ne contactati.