Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Polonia Palace

   Varsovia, Polonia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Polonia Palace 4* este amplasat în centrul oraşului, vizavi de Palatul Culturii şi Ştiinţei. Hotelul Polonia Palace oferă camere spațioase, cu aer condiționat, minibar și baie cu încălzire prin pardoseală. Toate camerele de la Hotelul Palace sunt izolate fonic, decorate elegant şi dotate cu TV prin satelit şi cutie de valori. Băile de lux au uscător de păr și cadă. Restaurantul Strauss al hotelului serveşte preparate europene şi poloneze. Oaspeții se pot relaxa la barul Bojangles, care oferă băuturi, muzică live la pian și TV cu canale de sport. Personalul de la recepţia cu program nonstop poate oferi servicii de spălătorie şi de călcătorie. Oaspeţii au acces gratuit la centrul de fitness şi la o saună. Sunt disponibile şi servicii de masaj. Hotelul Polonia Palace este situat la doar 350 de metri de gara Warszawa Centralna şi centrul comercial Złote Tarasy. Orașul vechi din Varșovia este la numai 2 km.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.